PREDLOZI ZA BUDŽET DO 8. DECEMBRA: Grad poziva Beograđane da pošalju sugestije za projekte

M.S.

02. 12. 2021. u 12:46

ZAMENIK gradonačelnika Goran Vesić pozvao je sve Beograđane da daju svoje predloge o tome šta treba da se finansira iz budžeta Grada Beograda i podsetio da javna rasprava traje do srede, 8. decembra.

ПРЕДЛОЗИ ЗА БУЏЕТ ДО 8. ДЕЦЕМБРА: Град позива Београђане да пошаљу сугестије за пројекте

Foto P. Mitić

On je naglasio da je budžet za 2022. godinu rekordan i da iznosi jednu milijardu i 360 miliona evra, odnosno više od 150 milijardi dinara.

- Pozivam sve građane da iskoriste priliku da glasaju i daju svoje predloge. Do juče smo dobili više od pet hiljada predloga građana o tome šta žele da uradimo sa ovim budžetom. Od 8. do 15. decembra razmotrićemo njihove predloge, kako bismo oko 20. decembra usvojili budžet - rekao je Vesić.

On je podsetio da je Grad prošle godine dobio mnogo dobrih predloga od građana i da je mnogo toga i realizovano ili se realizuje, kao što je na primer rekonstrukcija Omladinskog pozorišta "Dadov".

- Na ovaj način nastavljamo i ove godine. Pozivamo građane da učestvuju u kreiranju budžeta, jer oni imaju pravo da ukažu na to gde da se njihove pare troše. Tako zajednički naš Beograd činimo boljim mestom za život - zaključio je Vesić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)