VESIĆ: Nije se urušila zgrada u Južnom bulevaru - Nikome nije ugrožena bezbednost

Tanjug

08. 11. 2021. u 09:48

NIJEDNA zgrada se nije urušila niti je bilo čija bezbednost ugrožena, to su potvrdile noćas i Komunalna policija i Građevinska inspekcija, izjavio je jutros zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, povodom informacije nekih medija da se urušila zgrada na gradilištu u Južnom bulevaru 94.

ВЕСИЋ: Није се урушила зграда у Јужном булевару - Никоме није угрожена безбедност

Foto: Z.Jovanović

Vesić je za TV Pink rekao da je jedan opozicioni aktivista, koji je prema njegovim rečima poznat po širenju lažnih vesti, objavio informaciju o rušenju zgrade i pozvao policiju da izađe na teren.

Zatim je, kaže, jedan portal, ne proveravajući istinitost informacije, preneo vest o urušavanju zgrade, što su, navodi, učinili i drugi mediji.

- Ljudi koji su pročitali vest na portalima počeli su da izlaze iz kuće. Zgrada se nije urušila i nikome nije ugrožena bezbednost - rekao je Vesić.

Vesić je objasnio da se u Južnom bulevaru nalazi gradilište za koje, kako navodi, investitor ima građevinsku dozvolu i projekat kopanja temeljne jame.

Istakao je da će se utvrditi da li je investitor prilikom kopanja jame uradio sve po zakonu, te da je sada gradilište zatvoreno i da je na terenu inspekcija.

 

BONUS VIDEO: PALA FASADA U DEČANSKOJ: Pukom srećom izbegnuta tragedija

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna