CRTEŽI O ZDRAVOJ ISHRANI: Najbolji radovi predškolaca u biblioteci "Čika Jova Zmaj"

B.B.

21. 10. 2021. u 15:04

LIKOVNIM i literarnim konkursom za predškolce, pod nazivom "Biram pametnije - hranim se zdravije", Gradski zavod za javno zdravlje u saradnji sa predškolskim ustanovama i Bibliotekom grada obeležava Oktobar - mesec pravilne ishrane i Svetski dan hrane.

ЦРТЕЖИ О ЗДРАВОЈ ИСХРАНИ: Најбољи радови предшколаца у библиотеци Чика Јова Змај

Gradski zavod za javno zdravlje

Mališani su četkicom i bojama na crtežima predstavili šta je za njih zudrava ishrana. Od ukupno 120 likovnih radova iz 16 beogradskih predškolskih ustanova, koji su pristigli u GZJZ tokom septembra i oktobra, odabrano je sedam, koji su ravnopravno proglašeni najuspešnijim odgovorima na zadatu temu.


Nagrađeni radovi malih umetnika, uz likovna ostvarenja  predškolaca koja su ušla u uži izbor za nagradu izloženi su u Dečjem odeljenju "Čika Jova Zmaj" Biblioteke grada Zmaj Jovinoj ulici, a posetioci će moći da ih vide do 9. novembra, radnim danima od 8 d0 20 časova, a subotom od 8 do 14 časova.  


Posle izložbe nagrađeni radovi biće osnova za kreiranje originalnog kalendara za dolazeću 2022. godinu, a biće Institutu za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut", radi daljeg učešća na republičkom likovnom konkursu.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri