LIFT ĆE STAJATI I NA 1. SPRATU: Predsednik GO Rakovica Miloš Simić obišao zgradu u Stanka Paunovića Veljka 80

G. N.

07. 10. 2021. u 06:21

DA radovi na ugradnji novog elevatora teku po planu u Ulici Stanka Paunovića Veljka 80, i da će žitelji sa prvog sprata takođe moći da ga koriste zahvaljujući izgradnji otvora na ovoj etaži, uverio se predsednik Opštine Rakovica Miloš Simić.

ЛИФТ ЋЕ  СТАЈАТИ И  НА 1. СПРАТУ: Председник ГО Раковица Милош Симић обишао зграду у Станка Пауновића Вељка 80

DOGOVOR Simić sa sugrađankom, Foto Arhiva

On je obišao ovu stambenu zajednicu na Miljakovcu, posebno pozdravivši Anđelku Ristić, koja je istrajnošću uspela da skrene pažnju nadležnih na problem svoje zgrade.

Opština je na molbu svoje sugrađanke Anđelke pokrenula inicijativu za izradu otvora što je JKP "Gradsko stambeno" prihvatilo. Njihovi radnici su već napravili otvor dok trenutno rade i na zameni lifta.

- Išla sam na otvorena vrata u opštinu mnogo puta i iznosila sam muku koju imamo sa liftom, da nemamo otvor na prvom spratu, pa samim tim ni mogućnost da ga koristimo - ispričala nam je penzionerka Anđelka. - Kada smo kupovali stan pre više od tri i po decenije, lift nam nije bio važan. Sada je postao potreba, jer na spratu živimo mi stariji.

Miloš Simić uverio se da će stanari ubuduće komfornije živeti. On je Anđelki prilikom obilaska zahvalio što se izborila za svoju zgradu i komšije. Time je dala primer i drugim Beograđanima da se upornost isplati.

Inače, ceo blok zgrada u ovoj miljakovačkoj ulici kuburi sa istim problemom, što je propust investitora koji su pre više od pola veka gradili stambene objekte.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024