INSPEKCIJA STAVILA "RAMPU". Zatvoreno gradilište u Topolskoj 19 u Beogradu

B.B.

19. 09. 2021. u 23:34

GRADSKA građevinska inspekcija zatvorila je gradilište u Topolskoj ulici na Vračaru zbog toga što je investitor odstupio od odobrenja koje poseduje.

ИНСПЕКЦИЈА СТАВИЛА РАМПУ. Затворено градилиште у Тополској 19 у Београду

Skupština grada

Inspektori su, tokom nedelje, obavili nadzor nad izvođenjem radova u Topolskoj ulici broj 19 i konstatovali da je opština Vračar odobrila izvođenje radova na adaptaciji stambenog objekta na toj adresi, ali ne i za  rekonstrukciju.

Danas je inspekcija stavila traku i službeni znak "zatvoreno gradilište", investitor je dobio nalog da obustavi radove na rekonstrukciji i da objekat vrati u prvobitno stanje, a postupak pred nadležnim organom je u toku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRIREDBA ZA 63.ROĐENDAN: Svečanost povodom jubileja obrenovačke predškolske ustanove