AKCIJA KOMUNALNIH PREDUZEĆA: Uređuju se dečija igrališta u Obrenovcu

S.V.

13. 09. 2021. u 21:51

ŠIROM opštine Obrenovac, u toku su radovi na uređenju dečjkih igrališta. Ovom jesenjom akcijom planirano je neophodno popravljanje mobilijara i sprava koje mališani koriste, kako bi bezbednost dece tokom boravka na igralištu bila što bolja

АКЦИЈА КОМУНАЛНИХ ПРЕДУЗЕЋА: Уређују се дечија игралишта у Обреновцу

GO OBRENOVAC

. Prema rečima direktora JKP "Obrenovac" Milana Marošanina, nadležni su u prethodnom periodu izašla na teren, pregledali svaki kutak za decu i u skladu s tim isplanirali aktivnosti. On kaže da je u proteklom periodu uništeno mnogo klupa, klackalica i tobogrna.

- Naime, sve ono što je prethodno planirano da koriste deca, očigledno je koristio neko drugi. Ovom prilikom molim sugrađane koji primete ovakve nedostatke na igralištima, da nam jave, kako bismo izašli na teren i što pre sanirali kvarove - rekao je Marošanin. -Međutim, tamo gde nismo u situaciji da izvedemo radove, rekonstrukciju i sanaciju dečijih igrališta, te delove odnećemo u krug našeg preduzeća, pa ćemo tokom zimskog perioda popravljati oštećeno, a ukoliko i to ne bude bilo moguće, nabavićemo nove delove mobilijara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Automobilom se zakucao u stanicu, pa pobegao (FOTO)