ZATVORENA DIVLJA DEPONIJA U MALOM MOKROM LUGU: Rešen jedan od najvećih komunlanih problema na Zvezdari

Tanjug

17. 08. 2021. u 18:04

DIVLJA deponija u Ulici Rada Kondića u Malom Mokrom Lugu je zatvorena i time je rešen jedan od najvećih komunalnih problema na Zvezdari, izjavio je za Beoinfo predsednik ove opštine Vladan Jeremić.

ЗАТВОРЕНА ДИВЉА ДЕПОНИЈА У МАЛОМ МОКРОМ ЛУГУ: Решен један од највећих комунланих проблема на Звездари

Foto Tanjug

-Reč je o divljoj deponiji u vlasništvu privatnog lica koja je bila velika opasnost, kako za ekologiju tako i za život i bezbednost ljudi, naglasio je Jeremić.

Dodao je da su građani ovog dela grada i peticijom ukazivali na problem divlje deponije i da bi njeno zatvaranje moglo i druge koji dođu na ideju da otvore deponiju, da odvrati od te namere.

Prema njegovim rečima, Ulica Rada Kondića, u kojoj se nalazila divlja deponija je ruinirana jer su tuda danima prolazili kamioni nosivosti više od deset tona.

-U saradnji sa Sekretarijatom za saobraćaj i Komunalnom milicijom postavićemo saobraćajnu signalizaciju, tako da u tom delu neće moći prolaziti kamioni veće nosivosti, rekao je Jeremić.

Pojasnio je da će stanovnicima ovog kraja koji imaju manje kamione biti dozvoljen prolazak, što se reguliše posebnim dozvolama a onima sa velikom nosivošću, naročito sa građevinskim otpadom, to neće biti dozvoljeno.

Građevinska inspekcija je juče zatvorila i gradilište nedaleko od ove lokacije, gde su izvođeni radovi uz postojeći objekat bez građevinske dozvole i potvrde o prijavi radova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NOVE IGRE ZA NOVE POBEDE: Nikad veća ponuda za Rolan Garos i mečeve Novaka Đokovića