NEVEROVATNO! ZEKA SA VRAČARA PREŽIVEO 14 DANA POD RUŠEVINAMA: Bio bez vode i hrane, vatrogasci ga spasli iz urušene zgrade (FOTO)

Š. M.

30. 07. 2021. u 12:27

ZEKA Vili je kućni ljubimac jednog od stanara urušene zgrade na Vračaru koji je pronađen nakon dve nedelje.

НЕВЕРОВАТНО! ЗЕКА СА ВРАЧАРА ПРЕЖИВЕО 14 ДАНА ПОД РУШЕВИНАМА: Био без воде и хране, ватрогасци га спасли из урушене зграде (ФОТО)

Foto: N. S.

Kako za nas list kaze Miodrag Strainovic, vlasnik stana u suterenu, bio je sam kada se deo zgrade obrusio.

- Sin mi je u Grčkoj, ćerka u Hrvatskoj, tako da sam bio sam ovde - kaze on. - Samo mi je bilo bitno da nađem neke stare fotografije i uspomene, ostalo ako preživi. Za sada smo u hotelu Slavija, plan je da nam se sagrade novi stanovi, ali ništa neće zameniti ovaj dom, posto u Vidovdanskoj 2A živim od 1980. godine. I drago mi je da je spašen moj kućni ljubimac zec Vili, kog imam 4 godine i za kog sam se vezao.

Zeca su odneli da popije vodu, u zgradu pored puta. Sav se tresao, bio je vrlo uznemiren. Ubrzo su mu serivrali i komad šargarepe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RODITELJI OSMAKA IZ ŽELEZNIKA U ŠOKU: Saznali pred put da im deca idu na ekskurziju - destinacija Tara