SPORNO GRADILIŠTE U BLOKU 37 STOPIRANO NA 24 SATA: Predstavnici stanara i investitora ponovo se sastaju sutra sa Goranom Vesićem

G. N.

22. 06. 2021. u 13:38

PREDSTAVNICI stanara Bloka 37 i investitora, koji je protiv volje sugrađana, i uprkos dogovoru sa predstavnicima Grada Beograda, nastavio izgradnju objekta, sastali su se sa zamenikom gradonačelnika Goranom Vesićem. Cilj je bio da se postigne dogovor, međutim, danas je samo objavljeno jednodnevno primirje. Stari će na 24 sata prekinuti blokadu gradilišta, a radnici će se povući. Sutra sledi ponovo razmatranje opcija sve tri strane.

СПОРНО ГРАДИЛИШТЕ У БЛОКУ 37 СТОПИРАНО НА 24 САТА: Представници станара и инвеститора поново се састају сутра са Гораном Весићем

Foto: Milena Anđela

Prema rečima jedne od žiteljki Bloka 37, podrška Gorana Vesića veoma im znači, jer je investitoru jasno stavljeno do znanja da je Grad na strani Beograđana.

- Investitoru je dato 24 sata da ispita moguće opcije. Za to vreme, i mi ćemo biti mirni. Ipak, ono što je sigurno jeste da toj zgradi, takvog gabarita, nije mesto u Bloku 37 i mi je ne želimo! - kaže Slađana Radak.

Novi sastanak predstavnika sve tri strane zakazan je za sutra u 13,30 sati u Skupštini Grada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!