LUKSUZ ZA ČETIRI TOČKA: U okviru događaja Lion`s run revija automobila u ulici svetog save

A. V. V.

21. 06. 2021. u 12:11

BEOGRAĐANI i gosti prestonice sutra će biti u prilici da u okviru događaja Lion`s run u samom srcu Vračara vide neke od najluksuznijih automobila u svetu kao što su Ferari SF90, lamborghini, bugatti.

ЛУКСУЗ ЗА ЧЕТИРИ ТОЧКА: У оквиру догађаја Lion`s run ревија аутомобила у улици светог саве

Lion`s run

Prestižni vozila u poslepodnevnim satima biće izložena u Ulici Svetog Save, kod hotela SAINT TEN, a ova saobraćajnica će za ovu svrhu biti zatvorena za vozila od raskrsnice sa Ulicom Kneginje Zorke do Slavije.

Lion`s run je poreklom iz Nemačke, a održava se dva puta godišnje na različitim lokacijama širom sveta. Organizatori skupa Sven Solomon i Rodžer Štajninger istakli su da revijalni spektakl uvek pažljivo i detaljno planiraju, počev od gradova i trasa kroz koje prolaze, pa do hotela i ulica u kojima se zaustavljaju. Osim toga, podvukli su i da žele da svi vide koliko je Beograd zanimljiv i grad pun dobre energije.

Na specifičnoj reviji najluksuznijih vozila u svetu, ljubitelji automobila moći će između ostalih i da vide i Stradale, Huracan Evo, Pagani, Veyron, Koenigsegg Agera, kao i neizbežni Aston Martin DB11 racing.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)