LUKSUZ ZA ČETIRI TOČKA: U okviru događaja Lion`s run revija automobila u ulici svetog save

A. V. V.

21. 06. 2021. u 12:11

BEOGRAĐANI i gosti prestonice sutra će biti u prilici da u okviru događaja Lion`s run u samom srcu Vračara vide neke od najluksuznijih automobila u svetu kao što su Ferari SF90, lamborghini, bugatti.

ЛУКСУЗ ЗА ЧЕТИРИ ТОЧКА: У оквиру догађаја Lion`s run ревија аутомобила у улици светог саве

Lion`s run

Prestižni vozila u poslepodnevnim satima biće izložena u Ulici Svetog Save, kod hotela SAINT TEN, a ova saobraćajnica će za ovu svrhu biti zatvorena za vozila od raskrsnice sa Ulicom Kneginje Zorke do Slavije.

Lion`s run je poreklom iz Nemačke, a održava se dva puta godišnje na različitim lokacijama širom sveta. Organizatori skupa Sven Solomon i Rodžer Štajninger istakli su da revijalni spektakl uvek pažljivo i detaljno planiraju, počev od gradova i trasa kroz koje prolaze, pa do hotela i ulica u kojima se zaustavljaju. Osim toga, podvukli su i da žele da svi vide koliko je Beograd zanimljiv i grad pun dobre energije.

Na specifičnoj reviji najluksuznijih vozila u svetu, ljubitelji automobila moći će između ostalih i da vide i Stradale, Huracan Evo, Pagani, Veyron, Koenigsegg Agera, kao i neizbežni Aston Martin DB11 racing.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)