PUNJAČI U AUTOBUSIMA: U pojedinim privatnim vozilima gradskog prevoza moguće dopuniti telefon

S. B. M.

16. 06. 2021. u 11:33

PUTNICI koji se svakodnevno voze linijama gradskog prevoza koje drži konzorcijum privatnih prevoznika "Ariva", sada svoje mobilne telefone mogu da napune tokom vožnje gradom.

ПУЊАЧИ У АУТОБУСИМА: У појединим приватним возилима градског превоза могуће допунити телефон

Arhiva

Reporteri "Novosti" vozili su se linijom 51, koja saobraća od Beograda na vodi do Belih voda, a pojedini putnici uveliko su koristili ovu pogodnost.

Mali crni uređaji instalirani su na ulaznim vratima, odnosno na rukodržačima, kao i na prvim sedištima u sredini autobusa.

Kako kažu u "Arivi", fabrički ugrađeni punjači za mobilne telefone unutar vozila, jedna su od dodatnih opcija koje proizvođači nude prilikom kupovine.

- Punjači za mobilne telefone postavljeni su na pedesetak novijih vozila u redovnoj postavi koja svakodnevno saobraćaju na teritoriji Grada Beograda. Pored toga, "Ariva" u poslednjih nekoliko godina prilikom kupovine vozila obavezno zahteva da na vozilima budu ugrađeni punjači, a sa idejom da se korisnicima omogući dodatna usluga i komfor - navode u "Arivi".

Pre toga su, podsećamo, vozila gradskog saobraćaja dobila bežični internet, kao i kamere koje snimaju unutrašnjost autobusa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna