Umiru od gladi: Na imanju Ranka Filipovića kod Aleksinca lipsava stoka koju su popisali izvršitelji (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

NovostiOnline/D.A.

10. 12. 2019. u 21:11

Умиру од глади: На имању Ранка Филиповића код Алексинца липсава стока коју су пописали извршитељи (УЗНЕМИРУЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ)
Ranko Filipović objavio je na društvenim mrežama dramatične fotografije svoje stoke koja umire od gladi jer su mu je popisali izvršitelji zbog duga i navodno njemu zabranili da im prilazi i da ih hrani
ALEKSINAC – Ranko Filipović objavio je na društvenim mrežama dramatične fotografije svoje stoke koja umire od gladi jer su mu je popisali izvršitelji zbog duga i navodno njemu zabranili da im prilazi i da ih hrani.

Izvršitelji su mu pre pet dana popisali jednu kravu, tri svinje, pet prasića, tri koze, 50 kokoši, šest đurki i dve guske.

- Kada sam video da su počele da jedu uginule životinje nisam mogao da izdržim i nahranio sam ih pa neka me hapse, kaže Ranko koji je od komšije izgubio parnicu i trebalo je da mu isplati 350 hiljada dinara. Kako nije imao toliko para, otac je troje dece od kojih su dvoje maloletna, predlagao je da plati dug na rate ali je izvršitelj to navodno odbio.

- Došao je taj izvršitelj sa još sedmoricom koji su nosili kapuljače i počelo je maltretiranje. Sve su nam popisali osim dva polomljena kreveta, pokvareni frižider i 4 stolice. Kada je moj sin hteo da ih slika šta rade pripretili su mu biber sprejom, tvrdi Filipović i navodi da su dovezli traktor sa prikolicom u nameri da odvezu životinje ali su odustali.

- Meni su zabranili da ih hranim i ostavili ih da umiru. Javili su mi se iz Društva za zaštitu životinja koje mi je obećalo pomoć da zaštitimo nedužnu stoku, kaže Filipović.


Živina jede uginule životinje

Do zaključenja broja nismo uspeli da dobijemo komentar druge strane.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

ćoravi

11.12.2019. 08:05

Ne stajem na stranu izvršitelja (daleko bilo) ali mi je teško da poverujem da mu je zabranjeno da popisanu stoku hrani (kao što mu nije zabranjeno da koristi pokućstvo). Sve mi se čini da on sad tera inat a životinje ko šiša nek crknu. Što nije prestao da koristi televizor, šporet i sve ostalo što su mu popisali? Inače živina na slici jede kupus!

pamet

11.12.2019. 14:42

@Bane - Popisana je, nije im oduzeta. Tako im je popisano celo imanje, kuća, nameštaj, bela tehnika pa je i dalje koriste a za stoku se prave blesavi. Pre bi rekao da lupaju gluposti da bi privukli pažnju.

mioljub

13.12.2019. 10:31

@Bane - A ko ce da mu plati hranu kojom ce da hrani stoku koja vise nije njegova

djordje

11.12.2019. 10:42

Alo ,uzmite se urazum i kompletnu stetu nastalu ,uslovljavanjem sudskih izvrsitelja naplatite od njih.

буки

12.12.2019. 09:40

Ако му је забрањено да им прилази, не схватам како може даљински да их нахрани, али не разумем ни зашто није на време продао нешто од тога и платио 350.000 динара.

zare

13.12.2019. 10:19

@буки - Kada si toliko pametan da on proda deo toga i plati 350.000 evo ja ti nudim obzirom da u tvojim ocima stoka mnogo vredi da otkupis tu stoku za 200.000 a u tom slucaju ja cu dati na poklon 150.000 za isplatu kazne ,a ti zadrzi stoku.Kako je u tudjoj ruci sve veliko..