Šulovića napali Smederevci

D. NOVKOVIĆ

04. 10. 2017. u 06:00

Шуловића напали Смедеревци

Foto "Fejsbuk"

Policija rasvetlila nedavni napad na istaknutog člana naprednjaka u Podunavlju

VELIKO GRADIŠTE - Policija je uhapsila dvojicu muškaraca iz Smedereva koji su osumnjičeni da su pre 10 dana pretukli Zlatka Šulovića (65), člana Srpske napredne stranke u ovom mestu. On ih je u policijskoj stanici prepoznao i identifikovao kao napadače, pa je obojici određeno zadržavanje od 48 sati, a potom će - uz krivičnu prijavu zbog nasilničkog ponašanja - biti predati višem javnom tužiocu u Velikom Gradištu.

Podsetimo, incident se dogodio na obali Srebrnog jezera, ispred porodične kuće Šulovića, gde su se našadači obreli navodno tražeći apartman za iznajmljivanje. Međutim, najednom su počeli da udaraju domaćina i batinanje nastavili i kada su ga oborili na zemlju, da bi na kraju pobegli "audijem" smederevskih registarskih oznaka.

- Pretpostavljam da je napad naručila jedna osoba čiji sam identitet saopštio policiji - kaže Šulović koji je, do jula ove godine, bio predsednik Opštinskog odbora SNS u Velikom Gradištu, napominjući da su supruga, inače predsednik SO, i on zbog pretrpljenog stresa morali da potraže pomoć psihijatra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije