Orlovi spremni za velike izazove

V.N.

20. 07. 2019. u 08:16

Орлови спремни за велике изазове

Dragan Milosavljević Foto N. Paraušić

Prvog "punog radnog dana", prva grupa reprezentativaca Srbije je, u Centru za medicinu i psihologiju sporta Zavoda za sport u Košutnjaku, u okviru sportsko-medicinskog pregleda, obavila testiranje

PRIPREME za Munobasket 2019. su počele.... Prvog "punog radnog dana", prva grupa reprezentativaca Srbije je, u Centru za medicinu i psihologiju sporta Zavoda za sport u Košutnjaku, u okviru sportsko-medicinskog pregleda, obavila testiranje.

Provera, standardna na početku trenažnog procesa, sastojala se od opšteg lekarskog pregleda, pregleda po sistemima, antropometrijskog merenja, EKG u miru, ultrazvuka srca, ergometrije, ergospirometrije...

Druga grupa igrača biće testirana danas, a ekspedicija "orlova" će se već sutra uputiti na Kopaonik, gde ih do 4. avgusta očekuju bazične pripreme. Pravo sa planine, četa Aleksandra Đorđevića će put Čačka, gde ih očekuje prva trening utakmica protiv Borca.

PROČITAJTE JOŠ: Raduljica: Svi jedva čekaju pripreme, nije to uvek tako bilo

Turneja po Srbiji biće nastavljena 7. avgusta duelom sa Finskom, a tri dana kasnije sledi provera protiv Litvanije u "Štark areni". Isti rival testiraće "orlove" i 12. avgusta, u Kaunasu. Turnirsku proveru imaće na "Akropolis kupu" u Atini (16-18), na kome će rivali biti Grčka, Italija i Turska.

Put za Kinu planiran je za 20. avgust. Tamo će Srbija imati poslednje tri provere pred Mundobasket, u Šenjangu, 23. avgusta sa Italijom, dva dana kasnije sa Novim Zelandom i 27. avgusta sa Francuskom.

PROČITAJTE JOŠ: Košarkaši Srbije u prvom šeširu na žrebu kvalifikacija za EP

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Dačo

20.07.2019. 08:54

Волим спорт,али,и радници треба да имају обавезне прегледе и то обавезно