Bogdanovićeva ponosna i tužna: Jako sam razočarana odlukom sudija

Beta

18. 08. 2016. u 03:50

Tijana: Devojka je pala u poslednjoj sekundi dok je imala bod više. Trebalo je da joj daju još jednu opomenu, što bi meč uvelo u zlatni bod. Razočarana da sudije na ovako velikom takmičenju to nisu videle

Богдановићева поносна и тужна: Јако сам разочарана одлуком судија

Tijana Bogdanović

Srpska tekvondistkinja Tijana Bogdanović rekla je da je razočarana porazom u finalu Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, ali i da je ponosna na osvojenu medalju.

Ona je u kategoriji do 49 kilograma izgubila od Južnokorejke Kim So-hui sa 6:7, iako je u finišu mogla da izjednači, ali su sudije procenile da je vreme isteklo pre osvajanja boda.

- Devojka je pala u poslednjoj sekundi dok je imala bod više. Ja mislim, a i moj trener, da je trebalo da joj daju još jednu opomenu, što bi meč uvelo u zlatni bod. Neizvesno je kako bi se meč završio, ali ja sam jako razočarana da sudije na ovako velikom takmičenju to nisu videle - rekla je Bogdanovićeva novinarima posle finala.

Ona je novinarima odgovorila da jeste očekivala medalju, ali da nije očekivala da će se ovako završiti.

- Nisam očekivala da će biti ovako, zbog odluke sudija. Očekivala sam medalju, mnogo smo trenirali da dođemo dovde i jako sam razočarana - rekla je ova 18-godišnja
tekvondistkinja, dodavši da je ipak srećna zbog medalje.

- Imam tek 18 godina i srećna sam što sam došla na Olimpijske igre i osvojila srebro, i pobedila svetskog prvaka. Ponosna sam na sebe i na stručni štab, na trenera, kondicionog trenera, fizioterapeuta, hvala svima, hvala i prijateljima i porodici i svima na podršci. Medalju posvećujem prijateljima, porodici i svima koji su bili uz mene - rekla je Tijana Bogdanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije