Selektor Srbije pozitivan na testu: Dejan Savić ima virus korona!

Đ. S.

21. 06. 2020. u 13:10

Селектор Србије позитиван на тесту: Дејан Савић има вирус корона!

Dejan Savić Foto: N. Paraušić

Posle Nemanje Vica, pozitivan na testu je i selektor Dejan Savić
TROFEJNI selektor srpskih vaterpolista Dejan Savić zaražen je virusom korona. To je ustanovljeno posle testova koji su urađeni za vikend, a Savić je u nedelju obavio dodatne preglede kako bi se utvrdilo koliko je virus jak i kako će se lečiti u daljem periodu.

Testirani su i svi ostali članovi državnog tima, ali, prema nezvaničnim informacijama, niko više nije pozitivan na virus korona. Selektoru "delfina" sada predstoji dvonedeljna izolacija, samo je dilema da li će to vreme provesti u bolnici ili u kućnim uslovima, što će zavisiti od simptoma.

Podsetimo, u petak je obelodanjeno i da je centar nacionalnog sastava Nemanja Vico zarežen koronom. Kako je saopšteno iz Saveza, Vico je imao temperaturu koja se nija spuštala nekoliko dana, pa je zbog toga testiran. Nekadašnji centar Partizana se poslednjih dana oseća dobro, temperaturu nema, a naredne dve nedelje će provesti u kućnoj izolaciji.

Ubrzo posle toga su obustavljene sve aktivnosti reprezentacije, koja je na Košutnjaku na okupu od kraja maja i koja je, prema planovima, trebalo da radi dva meseca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije