Otac je isprebijao, a ona ga štiti: Pogrešila sam, on nije monstrum!

Novosti online

05. 12. 2014. u 19:18

Mladoj rumunskoj teniserki Joani Andrade Surdeanu je tata Lucijan udario dva šamara, raskrvario joj nos zbog poraza i završio u zatvoru. Istina je da me je udario, tresla sam se od straha, ali sam mu zahvalna - kaže Rumunka

Kroz užasan period prolazi mlada rumunska teniserka Joana Andrade Surdeanu (16). Život joj se u prethodnih nekoliko dana pretvorio u pravi pakao. Na turniru mladih zvezda “belog sporta” koji se održavao u Izraelu je izgubila od Darije Kruščkove (Rusija) sa 6:2, 7:6. To samo po sebi nije dobra vest za nju, ali ono što se dogodilo posle toga, u svlačionici, jeste.

NJen otac Lucijan je, prema pisanju rumunskih medija, bio iznerviran igrom svoje ćerke i želeo je da je kazni oduzimanjem mobilnog telefona. Međutim, ona ga je gađala telefonom.

Taj potez je razbesneo njenog oca koji je gurnuo uza zid, lupio joj dva šamara i raskrvario joj nos. NJen vrisak su čuli ljudi koji su se nalazili u blizini svlačionice i sprečili veći incident.

Lucijan je završio u zatvoru, a Joana je stala u njegovu odbranu.

- Moj tata nije monstrum! Ja sam ta koja je uprskala stvar. Tačno je da me je udario, ali su u pitanju bila dva šamara. Drugi mi jeste raskrvario nos, ali sam podigla ruke da bih se zaštitila. Tada mi je dao mokar peškir i rekao mi da bi trebalo da odem kod lekara koji se nalazi na turniru, nije istina da mi je polomio nos! Zahvalna sam mu za veliku žrtvu i sve šta je uradio za mene - priča Rumunka.

Ipak, priznaje da je bila uplašena.

- Tresla sam se od straha to veče, treniram tenis već deset godina i svesna sam da će ovaj incident da me prati do kraja života - iskrena je Joana Andrade Surdeanu.

Inače, talenat mlade rumunske teniserke je primetila i jedna ugledna teniska akademija, ali je posle ovoga veliko pitanje da li će joj ponuditi ugovor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije