Stigla zvanična potvrda:Pronađeno svih devet tela iz olupine helikoptera smrti u kojem je bio Kobi Brajant!

Novosti online

28. 01. 2020. u 22:23

Стигла званична потврда:Пронађено свих девет тела из олупине хеликоптера смрти у којем је био Коби Брајант!

AP Photo/Mark J. Terril

Pretraga mesta pada helikoptera u kojem je bio Kobi Brajant, njegova kćerka Đijanina, i još sedmoro ljudi, privodi se kraju
Pretraga mesta pada helikoptera u kojem je bio Kobi Brajant, njegova kćerka Đijanina, i još sedmoro ljudi, privodi se kraju, pošto je stigla potvrda da je izvučeno još šest tela sa zgarišta od ukupno devet koliko se nalazilo na letu kobnog dana.

Podsetimo, dan ranije, zvaničnici okruga Kalabasas u kom je došlo do stravične nesreće, obavestili su javnost da su izvučena tri tela.

- Istražitelji aktivno rade na identifikaciji tela pronađenih na mestu pada helikoptera. U toku je obdukcija tela žrtava - potvrdili su zvaničnici.

Služba za bezbednost saobraćaja mesta Kalabasasa u toku dana je objavila snimak pretrage terena i mesta pada letelice.

Zbog nepristupačnog terena na brdu gde se srušio helikopter sve raspoložive službe pretrage su otežano radile na prilasku olupini od koje je, sada se to izbliza može videti, ostalo samo zgarište.

Dignut je i dron koji je dao bolju sliku sa mesta nesreće, sa visine se tek vidi koliko je to bio strašan i silovit udar posle kojeg se sve raspalo u stotine delova.
Američki mediji takođe prenose da policija patrolira blizu mesta nesreće da bi odbila potencijalne lopove.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije