KUZMIĆ IZAŠAO IZ KOME: Ognjen se oseća dobro i pozitivno reaguje na terapiju

B.R.

četvrtak, 18. 07. 2019. u 16:50

КУЗМИЋ ИЗАШАО ИЗ КОМЕ: Огњен се осећа добро и позитивно реагује на терапију
Uradili smo novi pregled glave i skener je pokazao da nema nikakvih komplikacija - saznajemo nezvanično od lekara Urgentnog centra

KOŠARKAŠ Crvene zvezde i reprezentativac Ognjen Kuzmić (29) definitivno je na putu potpunog oporavka posle saobraćajne nesreće u kojoj je teško povređen u nedelju ujutru nadomak Banjaluke. Lekari Urgentnog centra KC Srbije su ga danas po podne probudili iz indukovane kome i on se nalazi u svesnom stanju.

- Ognjen se oseća dobro, pozitivno reaguje na sve terapije, a lekarski tim Urgentnog centra zadovoljan je i činjenicom da se povlače kontuzione promene na plućima, izazvane saobraćajnom nesrećom - stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Dan ranije, Kuzmiću su hirurškom intervencijom na polomljenoj gornjoj vilici, sanirani problemi sa disanjem koje je imao usled preloma.

PROČITAJTE JOŠ: Košarkaši se okupili, Đorđević ističe: Medalja je cilj na SP

- Uradili smo novi pregled glave i skener je pokazao da nema nikakvih komplikacija - saznajemo nezvanično od lekara Urgentnog centra. - Kuzmić ni neposredno posle saobraćajne nesreće, u kojoj je teško povredio glavu, polomio obe vilice i zadobio povrede grudnog koša, nije imao ni krvarenja u mozgu, niti krvarenja unutrašnjih organa. Njegov mozak je još blago otečen, ali nikakvih komplikacija nema.

Kuzmiću je, ispričali su nam nezvanično u Urgentnom centru, danasurađen i snimak pluća, i pokazalo se da je plućna funkcija košarkaša, zbog koje je posle nesreće priključen na mehaničku ventilaciju, popravljena i sada je gotovo potpuno normalizovana.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

Сандра

18.07.2019. 17:01

Драго ми је.А његов друг из аута? Вољела би да је и он добро.

Pera Detlić

18.07.2019. 17:46

drago nam je,a šta će biti sada sa suđenjem.i Lazić je kao neka popularna ličnost ,imao sudar,jedva ostao živ a suđenju ništa.znači,ako si neka faca onda možeš svašta i prođeš sa novčanom kàznom?!a ja,navatali me panduri u naseljenom mestu da vozim punih 55,umesto 50 i hteli kožu da deru.prošao sam sa 3000 din.ovi neće ni toliko dobiti a trebali bi barem 2,3 godine

Vlade

18.07.2019. 18:24

E moji dragi lepi prepametni Srbi danima čitam o Kuzmiću a ni reči o suvozaču i onoj dvojici iz drugog auta.U ovoj državi su glavni glumci negativci da je to neko ko je imao bogatu košarkašku karijeru pa da se sažaljavamo svi ,nego prosečan tip košarkaša sa šireg spiska reprezentacije koji je uspeo da zakuca još trojicu sa sobom.Inače sam veliki navijač košarkaške reprezantacije ali kamikaza nisam.