Barnli pronašao odgovorne za incident sa avionom, policija najavila istragu

Beta

sreda, 24. 06. 2020. u 16:31

Барнли пронашао одговорне за инцидент са авионом, полиција најавила истрагу

Avion sa porukom

Hart je rekao da je "zgrožen i posramljen" postupcima navijača koji su platili da se ta poruka istakne iznad stadiona Mančester sitija
Izvršni direktor fudbalskog kluba Barnli Nil Hart rekao je danas da su identifikovani navijači koji su unajmili avion sa porukom "Životi belaca su važni Barnli", uoči utakmice u Mančesteru i da će im doživotno biti zabranjen ulaz na stadion.

Avion je u ponedeljak uveče noseći poruku preleteo stadion Etihad nedugo pošto su fudbaleri i treneri Barnlija i Mančester sitija kleknuli na teren u znak podrške pokretu "Životi crnaca su važni".

Hart je rekao da je "zgrožen i posramljen" postupcima navijača koji su platili da se ta poruka istakne iznad stadiona Mančester sitija.

Upitan da li će navijači koji su odgovorni za incident dobiti doživotnu zabranu, Hart je za Skaj rekao: "100 odsto, znamo ko je odgovoran i te osobe ćemo kazniti doživotnom zabranom".

- Kada sam iz lože video poruku iznad Etihada bio sam zgrožen. Bilo me je sramota. Za to se mi kao klub sigurno ne zalažemo, ni kao grad, ni kao kolektiv ili zajednica - dodao je on.

Policija je saopštila da u ovom trenutku nisu otkrivena krivična dela, a da se istraga nastavlja kako bi se utvrdile potpune okolnosti oko incidenta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

zardjala kasika

24.06.2020. 17:34

Izgleda da niju u redu biti beo? Mentalna bolest ovaj globalizam.

Nenad

24.06.2020. 17:37

Poruka glasi "Životi belaca su važni", a onda direktor izjavi da se oni kao klub za to ne zalažu i da ga je sramota. Pa, zar životi belaca nisu važni koliko i životi crnaca? Što se i o tome ne bi pričalo? Niko tu nikoga ne vređa. Sad ispade da su svi belci rasisti i da sve treba da nas bude sramota. JEDNAKA PRAVA ZA SVE!

Капетан

24.06.2020. 17:43

Srem te bilo, sta je ovde za zgrazavanje! Dosta vise o tim crncima i ostalima, nek se vrste u afriku ako im ne valja