Hrvati kaznili ratobornog Albanca: Zbog udaranja rivala Grezda suspendovan na četiri utakmice

Novosti online

četvrtak, 04. 06. 2020. u 17:12

Хрвати казнили ратоборног Албанца: Због ударања ривала Грезда суспендован на четири утакмице

Eros Grezda foto EPA

Fudbaler Osijeka Eros Grezda kažnjen je sa četiri utakmice neigranja zbog udaranja igrača Rijeke Mirka Čolaka posle polufinalne utakmice hrvatskog Kupa

Fudbaler Osijeka Eros Grezda kažnjen je sa četiri utakmice neigranja zbog udaranja igrača Rijeke Mirka Čolaka posle polufinalne utakmice hrvatskog Kupa, odlučila je danas Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Hvratske (HNS).

"Disciplinska komisija odlučila je Erosu Grezdi izreći kaznu zabrane igranja na četiri prvenstvene ili kup utakmice. Kazna mu je izrečena zbog toga što je nakon utakmice polufinala kupa između Rijeke i Osijeka izvan igrališta u prostoru stadiona Rijeka fizički napao igrača Rijeke Antonija Mirka Čolaka, čime je počinio prekršaj iz člana 57. Disciplinskog pravilnika HNS-a", navodi se u saopštenju HNS, a prenosi Hina.

Rijeka je u nedeljuu polufinalu sa 3:2 posle preoketa svladala Osijek i tako se plasirala u finale Kupa, a incident se desio kada je Grezda na parkingu stadiona na Rujevici posle utakmice šakom udario Čolaka.