Životna drama bivšeg igrača i predsednika Zvezde: Lukić bio mrtav dva minuta!

Novosti online/V.N.

sreda, 03. 06. 2020. u 21:50

Животна драма бившег играча и председника Звезде: Лукић био мртав два минута!

Vladan Lukić

Igrao sam fudbal u balonu sa svojim društvom, sa starom ekipom s kojom to radim godinama. Seli smo da se osvežimo posle utakmice, što radimo i svaki put - prepričao je Lukić kako je sve počelo

Životna drama bivšeg fudbalera Crvene zvezde. Vladan Lukić je doživeo infarkt i bio je mrtva dva minuta, piše "Kurir".


- Imao sam infarkt. Hvala Bogu da je sve prošlo kako treba. Ugradili su mi stent, nalazi su dobri, tako da sam pušten na kućno lečenje. Najvažnije je da je glava na ramenima - rekao je Lukić za taj list.


Otkrio je da se sve dogodilo posle malog fudbala koji je igrao u balonu sa prijateljima. Tada je osetio da nešto nije u redu.


- Igrao sam fudbal u balonu sa svojim društvom, sa starom ekipom s kojom to radim godinama. Seli smo da se osvežimo posle utakmice, što radimo i svaki put. Proveli smo sigurno sat vremena u prijatnom razgovoru. Odjednom sam osetio da počinjem čudno da se osećam i kako mi se gasi slika. Nije mi bilo svejedno kada sam došao svesti - prepričao je Lukić.


Komentari (8)

Збуњен

04.06.2020. 00:27

Напустио је Француску да би бранио своју земљу од нато агресора. Брз опоравак легендо!

Zvezda i to CRVENA

04.06.2020. 11:59

99e je napustio klub u Francuskoj i došao u Srbiju.. prijavio se kao dobrovoljac i branio zemlju.. malo se o tome piše i zna.. ne bi to uradili puno njih.. koji žive lagodnim životom