Milošević: Marković među najvećim pojačanjima u istoriji, Sadik prešao crvenu liniju

Novosti online

subota, 30. 05. 2020. u 20:05

Милошевић: Марковић међу највећим појачањима у историји, Садик прешао црвену линију

Savo Milošević Foto: N. Paraušić

Nismo još matematički potvrdili drugo mesto, ali smo napravili značajan korak. Želimo što pre da “arhiviramo” ligu i da se fokusiramo na Kup - rekao je trener Partizana
Trener Partizana Savo Milošević je imao dosta pohvala na račun svog tima posle pobede u Humskoj.

- Nismo još matematički potvrdili drugo mesto, ali smo napravili značajan korak. Želimo što pre da “arhiviramo” ligu i da se fokusiramo na Kup. Bile su bitne dve stvari - pobeda i da se niko ne povredi. Igra je bila iznenađujuće dobra posle ovako duge pauze. Imali smo i mi neke sumnje i strahove kako će to izgledati mada je ritam bio dobar. Dosta dobrih akcija je viđeno, posebno ona kod drugog gola, odavno nisam video da jedan tim onako dobro nešto odigra i završi golom. Svaka čast momcima - rekao je Milošević.

Jedan od igrača koji se istakao je bio Lazar Marković.

- Lazar je jedan od najvećih pojačanja u istoriji pojačanja ako se uzme u obzir gde je igrao i za koji novac. Teško da možemo skupljeg igrača da dovedemo u naše redove. Doveli smo ga da pravi razliku. Njegov put i povratak će biti dug, jer nije bio u takmičarskom ritmu. Za njega je šteta što je krenula korona, jer je ulazio u ritam. Nastavio je, deluje mi da je još spremniji sad. Za njega je jedini problem bio da uđe u fizički ritam.

Odličan utisak ostavio je i Asano.

- Često smo u prethodnom peridou imali situaciju da Asano “spava” u prvom poluvremenu, pa se probudi u drugom. Momci su imali želju posle ove pauze da igraju i to je uvek jako bitno. Dobro su radili u pauzi, preneli su to i na utakmicu.

Verovatno i jedina situacija koja nije bila dobra na utakmici jeste izvođenje penala. Sadik, nad kojim je napravljen jedanaesterac, je uzeo loptu i postigao gol, ali je Natho zbog toga bio ljut.

- Sve je razumljivo, ali postoje neke crvene linije koje niko ne sme da prelazi, pa ni on. Rešićemo to, kako ljudi kažu, u okviru kolektiva - zaključio je Milošević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije