Izjava predsednika Omonije sve pokrenula: UEFA i kiparske vlasti pokrenule istragu povodom nameštanja mečeva

Beta

28. 01. 2020. u 23:06

Изјава председника Омоније све покренула: УЕФА и кипарске власти покренуле истрагу поводом намештања мечева

Ilustracija Foto: free images Pixaby

Nadam se da će naš sastanak označiti početak još bolje saradnje, tako da možemo voditi fudbal tamo gde želimo, daleko od propadanja, ilegalnih aktivnosti klađenja i korupcije - rekao je Savidis
Kiparski ministar pravde Džordž Savidis rekao je danas da su se vlasti te zemlje i čelnici Unije evropskih fudbalskih asocijacia (UEFA) složili da uspostave "direktne linije komunikacije" da bi se ubrzala razmena informacija koje bi moge pomoći otkrivanje utakmica nameštenih na Kipru.

- Nadam se da će naš sastanak označiti početak još bolje saradnje, tako da možemo voditi fudbal tamo gde želimo, daleko od propadanja, ilegalnih aktivnosti klađenja i korupcije - rekao je Savidis.

Predsednik fudbalskog kluba Omonija Stavros Papastavru je u ponedeljak izjavio da je od nekih ljudi dobijao ponude za nameštanje utakmica i da će sve dokaze o tome dostaviti UEFA.

Policija istražuje šest utakmica, koje je UEFA označila kao "sumnjive".

Savidis je rekao da svi koji imaju bilo kakve dokaze o nameštanju utakmica, treba to da prijave policiji.

- Ko voli fudbal mora te informacije da dostavi policiji - kazao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Milan Galic .

29.01.2020. 09:58

Vidite kako se to radi.Ko krađe mora u zatvor za dobro države. Kod nas ko krade je nagrađen sa drugim radnim položajem. Kažu advokati neće više. Pa dosta se nakrao nije mu više potrebno.

beli

29.01.2020. 14:12

eee da nepisen o desawanju u nasojprenijer ligi i ofka zwezda i kakosu postali predsednii drugih klubowa a otisli iz zwezde gdetojos inaa