Kuzmanović želi novu šansu u Bazelu

Novosti online

ponedeljak, 15. 05. 2017. u 15:08

Кузмановић жели нову шансу у Базелу

Zdravko Kuzmanović foto: nph/NordPhoto/PIXSELL

Bilo bi divno da se vratim u Bazel i da zaigram tamo. O tome što se dešavalo u prošlosti, ne želim da pričam – rekao je nekadašnji srpski reprezentativac

Nekadašnji srpski reprezentativac Zdravko Kuzmanović želi novu šansu u Bazelu. Iskusni vezista se pre dve godine vratio u švajcarski klub kao veliko pojačanje iz milanskog Intera, ali je zbog sukoba sa trenerom Ursom Fišerom posle samo šest meseci morao ponovo da napušta Bazel.

- Bilo bi divno da se vratim u Bazel i da zaigram tamo. O tome što se dešavalo u prošlosti, ne želim da pričam - istakao je Kuzmanović, koji će se sa završetkom sezone oprostiti od Malage.

Bivši fudbaler Štutgarta je u Andaluziju stigao pred početak tekuće sezone na jednogodišnju pozajmicu, ali su povreda Ahilove tetive i operacija kumovale tome što je gotovo celu sezonu proveo na tribinama.

- Profesionalac sam 13 godina i ovo mi je prva teška povreda. Došla je u trenutku kada sam bio u dobroj formi. Srećom, operacija je dobro prošla i imao sam dovoljno vremena da se oporavim pred sledeću sezonu - rekao je Kuzmanović, koga ugovor sa švajcarskim velikanom vezuje do 2020. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije