Menadžer: Fofana u ovom momentu nema prostora pored Lazovića i Škuletića

DLS - Z. I.

utorak, 06. 01. 2015. u 11:41

Менаџер: Фофана у овом моменту нема простора поред Лазовића и Шкулетића
Ostojić: Sve ide u dobrom smeru i verujem da će sve tri strane biti zadovoljne. Beko u Humskoj nije imao veliku minutažu i nova sredina bi mu dobro došla da se igrački vrati

Budžet Partizana će u narednih godinu dana biti rasterećen za prinadležnosti Ismaela Beka Fofane, koji će 2015. godinu provesti na pozajmici u Kini.

Drugoligaš Đingdau, čije boje od skora brane i bivši igrači Crvene zvezde Milan Rakić i Goran Godić, trbalo bi u utorak da utanači sve detalje sa crno-belima i menadžerom fudbalera Bojanom Ostojićem, koji će obaviti razgovor sa trenerom Markom Nikolićem i čelnicima kluba.

- Poznato je već da postoji ideja da Fofana nastavi karijeru u Kini, ali nismo još okončali posao, tek treba da razgovaramo. Sve ide u dobrom smeru i verujem da će sve tri strane posle razgovora biti zadovoljne. Beko u Humskoj nije imao veliku minutažu i nova sredina bi mu dobro došla da se igrački vrati i možda više doprinese u budućnosti, jer u ovom momentu nema prostora pored Lazovića i Škuletića - kaže za „Sport” zastupnik fudbalera Bojan Ostojić.

Godišnja primanja Ismaela Fofane iznose oko 50.000 evra, što nije beznačajna suma za tim iz Humske, koji traži način da rastereti budžet u predstojećem periodu, kako bi rešio problem dugovanja. Odlazak Fofane svakako neće biti jedini u zimskom prelaznom roku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

kiki bombona

06.01.2015. 12:26

Fifana - vratices se na velika vrata u nas klub sledece sezone i dokazati da si igrac za Partizan.Srecno majstore,vole te tvoji Grobari.

Partizan-šampion

06.01.2015. 13:30

Pored Škulete OK, ali pored Lazovića i ja bih imao mesto u timu! Prodajte ga više Vuku Rašoviću i nek ga vodi u Minsk, HOĆEMO FOFANU U TIMU!

ercov

06.01.2015. 13:48

OK nema mesta pored Skuletica i Lazovica ali i kada ova dvojca nisu bili u prvom timu Nikolic nije nista uradio da bi se kvaliteti Baka Fofane sto vise iskoristili. Niko me ne moze ubediti da Nikolic nema nesto licno protiv obojenih fudbalera jer i prosle godine je blokirao naturalizovanog Belgijanca da potpise za Partizan dok je na tom mestu forsirao Malbasica najgoru Partizanovu investiciju svih vremena.Ne znam,zao mi je ovog izuzetno dobrog decka i fudbalera sa velikim potencijalom.