Milanović vodi Rad

DLS - D. K.

01. 07. 2014. u 10:13

Prvi potez uprave bio je angažovanje šefa struke, a po našim kriterijumima Milanović se uklapio u klupske vizije, a verovatno su i njegovi ciljevi isti – kaže sportski direktor “građevinara”

Doskorašnji strateg niškog Radničkog Milan Milanović naslednik je Stevana Mojsilovića i novi kormilar Rada. Po rečima generalnog direktora „građevinara” Uroša Tošića, novi strateg će prozivku izvršiti u petak 4. jula, na stadionu na Banjici.

Stručni štab će ostati neokrnjen jer će prvi asistent novom kormilaru ostati Dragoslav Milenković i Slađan Nikolić dok će u paketu sa novim šefom struke stići kondicioni trener Vladimir Pročikijević.

- Cilj nam je da ne dođemo u situaciju kao u prošloj sezoni jer nam je dosta neizvesnosti koja nas je ubijala i pratila tokom celog prvenstva. Reorganizovali smo se uz veliki fanatizam igrača i struke, uspeli smo u polusezoni za istoriju da opstanemo u eliti. Sada mislimo na vreme. Prvi potez uprave bio je angažovanje šefa struke, a po našim kriterijumima Milanović se uklapio u klupske vizije, a verovatno su i njegovi ciljevi isti. Sigurno će uslediti i reorganizacija igračkog kadra jer su mnogima istekli ugovori, ali će sa njima ipak prvo struka popričati, a potom ako treba i mi iz uprave. Očekuje nas naporan, ali, izvestan posao, a na tom putu vidimo i dosta naših mladih igrača - rekao je za “Sport” direktor Rada Uroš Tošić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije