ZORANA NA ZIDU: Dušan Bajatović kraj ulaznih vrata ima posebnu fotografiju

V. M.

17. 05. 2021. u 06:00

SUKOB ministarke energetike Zorane Mihajlović, koja važi za "američkog čoveka", i direktora "Srbijagasa" Dušana Bajatovića, za koga kažu da ga "čuvaju" Rusi, postao je opšte mesto srpske politike.

ЗОРАНА НА ЗИДУ: Душан Бајатовић крај улазних врата има посебну фотографију

Foto D. Milovanović

A Zorana Mihajlović posebno mesto zauzima i - na Bajatovićevom zidu.

U vikednici u selu Susek, nedaleko od Beočina, socijalista čuva brojne uspomene, poklone i isečke iz novina. Kraj ulaznih vrata, nalazi se naslovna strana novina na kojoj je slika Bajatovića i Mihajlovićeve.

Iznad slike je naslov - Ko je američki, a ko ruski čovek u Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

vladimir

18.05.2021. 17:39

Bajatović je retko sposoban i human čovek. Svoju platu poklanja bolnici za majku i dete. Bez njegove lične pomoći dečije selo bi propalo. Proverite to. Čovek ima dva fakulteta ETF i Ekonomski. Kao i oba doktorata. Savetnik je u mnogim stranim firmama gde su mu primanja veća. Zaslužan je za opstanak"Srbija gasa" da se ne raskrčmi tajkunima i lopovima i tako kao sitne firme budu nesposobne za nova ulaganja i razvoj. Spasao je nekoliko strateških preduzeća u problemima ali neki iz vlade to ne cene. Sve bi da prodaju i uzmu provizije. Svaka mu čast na doslednosti i čuvanju narodne imovine zbog čega su orkestrirano napadali sa mnogih tajkunskih strana. Pa i dotična ministarka kojoj je ovo peta stranka čiji je član. Ima on i svojih "mana" . Zbog velikih obaveza voli i brze vožnje. To ga košta bar nekoliko puta godišnje da plati kaznu. Redak je tako radan i sposoban i human čovek, čije su donacije i pomoć spomenutim primaocima veće nego svih članova vlade zajedno. Da ne mislite da sam njegov fan,ne, ja živim stotinama kilometara od njega i sedišta"Srbija gasa" . Video sam ga samo jednom u životu,ali te informacije o donacijama sam lično čuo od srećnih primaoca, uprave dečijeg sela,dece bez roditelja i uprave navedene bolnice. Samo sam želeo pojasniti kritičarima i pljačkašima narodne i državne imovine da ga tu u potpunosti podržavam. Jer se videlo da su sve kritike providne, nameštene i ciljane. To je naš bolesni mentalitet. Jer ako neko loše radi ne valja, opravdano, ali ako je suviše dobar i uspešan opet ne valja, stvara zavist a to neuspešnima bode oči i smeta.