USPEŠNA DECA: Žika Gojković ponosan na sportske uspehe svojih naslednika

S. J. M.

02. 11. 2021. u 14:44

PREDSEDNIK Pokreta obnove Kraljevine Srbije Žika Gojković ponosan je na sportske uspehe koje su njegovi naslednici ostvarili proteklih dana.

УСПЕШНА ДЕЦА: Жика Гојковић поносан на спортске успехе својих наследника

Tara, Vuk i Žika Gojković

Kćerka Tara, koja trenira atletiku, osvojila je bronzanu medalju na krosu RTS u Somboru u klasi mlađih srednjoškolaca, koji su trčali 1.000 metara.

Sin Vuk, poput tate, "zagrejan" je za fudbal i sa brojem 10 zaigrao je na selektivnoj utakmici za reprezentaciju Srbije u svom uzrastu. Mnogi ga porede sa ocem, koji je pre ulaska u politiku bio dobar fudbaler.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

VUČIĆ O GLASANJU ZA REZOLUCIJU O SREBRENICI: Očekuju sigurnu većinu i hoće da zadaju udarac Srbima i Srbiji