BRUTALNA SVAĐA MEĐU LJUBAVNICIMA: Pušten video kako se Kija i Sloba ljube; Luna urlala: Hteo si samo da me iskoristiš (VIDEO)

Novosti onlajn

08. 06. 2018. u 16:06

Prvi snimak koji je pušten bio je trenutak kada Slobodan Radanović ljubi svoju suprugu Kristinu Kockar iza Škode u dvorištu

БРУТАЛНА СВАЂА МЕЂУ ЉУБАВНИЦИМА: Пуштен видео како се Кија и Слоба љубе; Луна урлала: Хтео си само да ме искористиш (ВИДЕО)

Foto: Printskrin TV Pink

Zadrugari su noćas gledali video-priloge, a tom prilikom svi ukućani mogli su da pogledaju najbitnije situacije koje su se dešavale pod krovom rijaliti programa "Zadruga".

Prvi snimak koji je pušten bio je trenutak kada Slobodan Radanović ljubi svoju suprugu Kristinu Kockar iza Škode u dvorištu. Luna Đogani ostala je šokirana kada je videla ovaj snimak, a po završetku istog Sloba je negirao da je to uradio.

-Ja tvrdim da ovo nisam izgovorio! Ovo ako sam izgovorio, ne pomerio se sa ovog mesta! Evo! - govorio je Sloba.

-Nije rekao "bebo", samo me je poljubio. Ovo ostalo je tačno, samo nije tačno to "bebo", nije nikada rekao "bebo", ali ovo drugo "volim te" to jeste! Nije niko montirao ništa, samo taj deo "bebo" nije rečeno. Pričali smo o bliskosti, rekao mi je to "volim te", majke mi! Kleo mi se tu u majku, pre toga smo se svađali - pričala je Kija.

U nastavku je pušten i drugi deo ovog snimka, a nakon pitanja voditeljke Dušice Jakovljević: "Šta se desilo posle ovog priđi bliže?", Kija je rekla da su se ona i Sloba ljubili.

-Ja se kunem da se nismo ljubili! - dobacio je Sloba.

Kristina Kockar nije mogla da veruje šta priča njen muž, a u jednom trenutku završila je u suzama. I ostali ukućani su izneli svoja mišljenja na ovu temu. Lepi Mića je izjavio kako slika govori više od hiljadu reči i da je video Slobu kako grli i ljubi Kiju u glavu.

-Nemam komentar! Muka mi je od svega ovoga, iskreno! Što se mene tiče mogu da se pomire odmah! Sada ne znam zašto zbog mene ovde ćuti i laže. Nema zbog čega! Šta da kažem ja? Ako on može da spava noću i da laže, to je njegov problem. Ja im želim sve najbolje - bio je komentar Lune Đogani.


LUNA DOŽOVELA NERVNI SLOM

Sloba je pokušao da smiri Lunu rečima kako je sve pogrešno razumela, međutim to mu nije pošlo za rukom jer je blogerka nastavila sa vikom.

- Nemoj da me lažeš! Videla sam svojim očima kako si pričao sa njom! Videla sam iza auta šta si pričao! Kako bih te sada pukla preko face, mrzim te! Imam potrebu da te udarim! Nemoj da me lažeš i budi barem sada iskren! Priznaj mi, priznaj mi da sam ja tebi bila strast, hteo si da me j*beš i to je to! - izjavila je Đoganijeva.

-Začepi! Znaš i sama da nije tako! Prekini! Praviš scene! Veruj mi! Pogledaj me u oči! Zgromiću te! Prekini to da govoriš! Ako kažem da se nisam ljubio, onda se nisam ljubio - pričao je Sloba.

-Bitno je šta si ti pričao. Ti si hteo da se pomiriš! To je dovoljno! Mene si napravio budalom! Ja znam da je sve to istina i ubeđujem sebe da nije tako! Lažeš! Ne želim da te čujem i vidim više nikada u životu! Treba da ti bude sramota! Ti kao iza kola... LJubio si se! Čuje se da si se ljubio! Nemoj ti meni da govoriš da sam jadna! Neću da budem sa tvojom mamom, nego sa tobom! Neću da budem zbog mame tvoje sa tobom, jer me ona voli! Ja neću da budem sa njom, nego sa tobom! Prvo priznaj sebi ovo, da sam ti bila strast, da si hteo smo da me j*beš! - nastavila je Luna.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)