Adel je smršala više od 45 KILOGRAMA! Svojom transformacijom zapanjuje svet, a za sve je odgovorna OVA DIJETA (FOTO)

Novosti Online

07. 05. 2020. u 17:17

Адел је смршала више од 45 КИЛОГРАМА! Својом трансформацијом запањује свет, а за све је одговорна ОВА ДИЈЕТА (ФОТО)

Foto: Instagram

Kako pišu strani mediji, Adel uveliko vreme provodi u teretani, a za njeno mršavljenje navodno je zaslužna „brazilska čarobnica za telo“ Kamila Gudis

PEVAČICA Adel je nedavno objavila fotografije koje su oduševile javnost, a na kojima se vidi da se „prepolovila“. Već godinu dana naporno vežba i do sada je uspela da smrša više od 45 kilograma.

Kako piše "The Telegraph", pevačica je navodno radila sa hipnoterapeutkinjom Suzanom Hepburn, koja joj je još 2014. pomogla da prestane da puši.

Doktorka je proces mršavljenja klijenata uporedila sa popravkom računara.

-Ulazim u vaš mozak i otkrivam zbog čega jedete svu tu hranu i brišem te „neispravne“ datoteke dok ste pod hipnozom.

Kako pišu strani mediji, Adel uveliko vreme provodi u teretani, a za njeno mršavljenje navodno je zaslužna „brazilska čarobnica za telo“ Kamila Gudis. U razgovoru za britanski „The Sun“, Kamila je otkrila da se Adelina transformacija uglavnom temeljila na dijeti, jer pevačica i ne voli mnogo da vežba.


Takođe se piše da se pevačica podvrgla i Sirtfudovoj dijeti, u kojoj se unosi samo 1 000 kalorija dnevno i piju se samo zeleni sokovi.

Transformaciju je započela nakon razvoda, a poslednjih godinu dana liniju je dovela do savršenstva.

Sirtfud dijeta jedna je od najpretraženijih dijeta na Guglu, a reč je o načinu ishrane u kojoj se konzumira hrana koja podstiče nastajanje enzima surtuina. Oni imaju ulogu da ubrzavaju sagorevanje kalorija, smanjuju apetit, ubrzavaju metabolizam i smanjuju upale. Uz nju je dozvoljeno konzumiranje vina i čokolade, zbog čega se mnogima dopala.


Dijeta se sastoji iz dve faze i traje tri nedelje. U prvoj fazi se unose tri sirtfud zelena soka koji sadrže kelj, rukolu, peršun, celer, zelenu jabuku, limunov sok, zeleni čaj i jedan surtfud obrok (borovnice kafa, kelj, jagode, soja, čokoladu sa 85 odsto kakaa i kurkuma).

Naredna četiri dana pijete dva sirtfud zelena soka i jedete dva Sirtfud obroka, čime dnevno unosite 1500 kalorija.

Druga faza traje 14 dana. Tokom dve nedelje potrebno je jesti tri sirtfud obroka i popiti jedan sirtfud zeleni sok.

Pored svega, potrebno je vežbati dnevno 30 minuta, pet puta nedeljno.

Ipak, stručnjaci nisu oduševljeni ovom dijetom jer je previše restriktivna.

Doktorka Galina Selezneva je za "The Telegraph" prokomentarisala kako se pevačica verovatno morala podvrgnuti i hirurškim operacijama.

- Teško je reći jer je na ovoj fotografiji prekrila područja koja pokazuju znakove ekstremnog mršavljenja, poput opuštene kože nadlaktica, grudi, stomaka, laktova i unutrašnjosti butina. Međutim, područje iznad kolena ne pokazuje znakove opuštene kože, pa je ili blagoslovljena zahvalnom kožom ili je išla na tretman zatezanja kože - objašnjava ona.

(Index.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije