Ne nazivajte crkvu sektom: Seka Aleksić odgovorila na prozivku na Instagramu

V. N.

25. 03. 2020. u 23:07

Не називајте цркву сектом: Сека Алексић одговорила на прозивку на Инстаграму

Foto ATA Images

Pojedinci smatraju da je njena ljubav prema Bogu i pravoslavlju prešla u opsesiju
FOLK pevačica Seka Aleksić je velika vernica i živi u duhu pravoslavlja. To pokazuju i njene objave na "Instagramu", gde često poziva pratioce da se okrenu veri...

Seka u svemu tome nailazi na veliku podršku svojih obožavalaca, ali se desi i neki izuzetak. Pojedinci smatraju da je njena ljubav prema Bogu i pravoslavlju prešla u opsesiju.

- Jesi li ti u nekoj sekti? Nisam hejter, čak te obožavam, ali sve što je preterano prelazi u opsesiju, a to nije dobro. Bože pomozi, tri puta se prekrstiš i kraj priče - glasio je komentar jednog njenog pratioca.

Folkerku su ove reči naljutile, pa je odlučila da mu javno odgovori. Prethodno je postavila njegovo pitanje na insta-stori.

- Ima i onih koji molitvu da bolestan čovek ozdravi nazivaju "sekta". Šta da vam kažem, teško takvima - kratko je napisala Aleksićeva.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Nisam ja

26.03.2020. 03:27

@Miko - Miko a sta si ti juce bio? Da si bio pravoslavni vernik nikada nebi vredjao nekoga. Kome se ti molis pa mozes da vredjas nekoga ko u Boga veruje I ko se Bogu moli? Srce pravoslavnog vernika je izvor ljubavi jer je ispunjeno Svetim Duhom. Seki a i tebi od Gospoda sve najbolje.

Inače prave hrišćanke

26.03.2020. 14:49

@Miko - pumpaju usne, jer to je, je l' tako, mnogo važno...

Генерал Суворов

26.03.2020. 00:25

Јеси јој био на крштењу па знаш да је и шта је била?

B.v

26.03.2020. 07:10

Neka je bila muslimanka,zena je mozda videla jacinu i iskrenost u pravoslavnoj veri,ne kudi nikoga jer ne znate kakav je covek i kakva ga je muka naterala da se okrene vise Bogu..

Анти Антифа

26.03.2020. 07:45

@Miko и муслимани су били православни. Мислим,јел знаш општу историју?