"DANAS je utorak, 17. 3., danas je po presudi moj dan kada treba da budem s detetom, od 15 do 20 sati, ali mi ga otac deteta ne predaje, proglasio je samoizolaciju, dok ljudi normalno šetaju i voze se. Tako da uz korona virus ja imam i svoju privatnu borbu, i nadam se da će tela u Hrvatskoj koja treba da reaguju, videti ovaj video", rekla je Severina u videu koji je objavila na svom Instagram profilu.

"Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio ovde da provede celu nedelju, a kako bih sina videla barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sledeći vikend od subote koji je moj. Pristala sam, ne želeći dodatne probleme, jer stalno trpim pretnje, podmetanja, blaćenja, koje prenose razni tabloidi. Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dete, koje nije videlo majku punih 5 dana. Nije mi dopustio u subotu, u nedelju je rekao da je kod svoje braće pa da će mi ga dati u ponedeljak. Onda se predomislio i juče. I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umesto da zagrlim rođeno moje, otac je samoproglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. marta, o kojem me uopše nije obavestio. Kako sam od tada u međuvremenu bila dva puta sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata", napisala je pjevačica ispod videa.

Dobila je podršku pratitelja na Instagramu, a javile su se i poznate osobe iz Hrvatske i Srbije

"Zlostavljač živi od ovakve energije. Teško je, ali treba pustiti da izgladni već jednom", napisala je bivša voditeljka Ecija Ivušić, a javila se i Severinina kolegica Milica Todorović.

"Đubre jedno", napisala je u komentaru.

Video možete pogledati OVDE.