Milica Todorović (29) kaže da se poznaje sa Ivanom Nikolić (37), bivšom ženom Petra Strugara (31), sa kojom glumac ima sina Zarija.

Iako neobično, pogotovo kada su javne ličnosti u pitanju, Milica za Ivanu ima samo reči hvale i to ne krije.

- Znamo se. Ivana je divna, fenomenalna osoba i car. U super smo odnosima. Sin mu je takođe jedno predivno i prepametno dete. To jeste retkost, ali sa mnom to stvarno nije problem. Kad naletiš na normalne ljude, ništa nije teško - kaže Milica.

Podsetimo, Ivana je nedavno ispričala da li Petar jednako brine o sinu otkako je sa Milicom.

- Da, da. Petar je jako dobar otac i pažljiv, i brine dobro o Zakiju - rekla je glumica.

Inače, Milica je priznala i da se iznervirala kada je pročitala izjave svog oca koji je rekao da Petar treba Milici da napravi dete, jer joj je vrijeme.

- Izgorela sam. Sve ti je jasno. Ali, ja sam preslikani moj tata. Što na um, to na drum. Mama je glava porodice i kritikovala ga je što se javio novinarima na telefon. Ipak, na njega i ne mogu da se naljutim, sve priča iz srca i ima najbolje namere - priznaje pjevačica.

Na priče da su Petar i ona doprinijeli popularnosti jedno drugom, Milica kaže da nije očekivala ovoliki "bum".

- Ne bih to tako nazvala, jer smo oboje javne ličnosti. Ljudima je zanimljivo kada dvoje poznatih počnu romansu. Bila sam svesna toga da će se o tome pričati, ali nisam očekivala baš ovoliki bum - rekla je Todorovićeva.