Prvi snimci Vojina Ćetkovića pošto se onesvestio na premijeri filma: Evo gde se glumac pojavio i koga je došao da podrži (VIDEO)

Novosti online

petak, 07. 02. 2020. u 20:04

Први снимци Војина Ћетковића пошто се онесвестио на премијери филма: Ево где се глумац појавио и кога је дошао да подржи (ВИДЕО)

Foto: T.Ćirić

Pre nekoliko dana glumcu Vojinu Ćetkoviću je pozlilo i onesvestio se na premijeri filma "Grudi", nakon čega je hitno hospitalizovan
Pre nekoliko dana glumcu Vojinu Ćetkoviću je pozlilo i onesvestio se na premijeri filma "Grudi", nakon čega je hitno hospitalizovan. Hitna pomoć odmah je reagovala i glumca najpre prevezla na kliniku za infektivne i tropske bolesti, ali je odande upućen na VMA.

Kako je portal Pink.rs prvi pisao glumac se pre premijere filma danima nije osećao dobro, imao je visoku temperaturu i bio iscrpljen, a on je vrlo brzo sa VMA pušten na kućno lečenje.

Vojin se večeras pojavio u "Zvezdara teatru" na premijeri rimejka predstave "Tre sorelle" u kojoj jednu od glavnih uloga igra njegova supruga Sloboda Mićalović.

Ćetković je došao da podrži svoju suprugu, te je uživao u predstavi, a paparaco našeg portala usnimio je Vojina dok je ugodno razgovarao sa svojim kolegama u publici.

Kako Vojin sada izgleda pogledajte u nastavku.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Spasoje Rakic

08.02.2020. 03:21

Sloboda je urlala na doktore VMA! Obicnim smrtnicima se i na pruza prilika da urlaju na doktore VMA jer uglavnom zavrsavaju po ambulantama koje nisu ni ljudski ni tehnicki opremljene kao VMA. Micalovicka izjavljuje da ce ubuduce ici kod privatnih doktora. Interesantno, otkud novac za privatne doktore ljudima koji zbog besparice liju gorke suze.