Evo kako danas izgleda mali Milan iz filma Lepa sela, lepo gore: Da li biste ga prepoznali (FOTO)

Novosti Online

ponedeljak, 27. 01. 2020. u 16:38

Ево како данас изгледа мали Милан из филма Лепа села, лепо горе: Да ли бисте га препознали (ФОТО)

Foto: YouTube Printscreen

Admir se retko pojavljuje u medijima, a svoj glumački rad više je posvetio pozorištu i predstavama
Admir Šehović (34) je sarajevski glumac koga ljudi najviše pamte po ulozi malog Milana u srpskom fimskom kultnom ostvarenju "Lepa sela, lepo gore", koji je sniman 1996. godine.


Šehović je svoju glumačku karijeru započeo sa samo 10 godina, ulogom u pomenutom filmu, međutim nakon toga povukao se i dugi niz godina ništa nije snimao. Admir se retko pojavljuje u medijima, a svoj glumački rad više je posvetio pozorištu i predstavama koje igra poslednjih godina.


Na malog Milana podsetio nas je voditelj RTS-a, Slobodan Šarenac, koji je na svom Instagram nalogu podelio fotografiju i pokazao kako danas izgleda Šehović.

- Admir Šehović, glumac, verujem da ga se najviše sećate po ulozi malog Milana iz filma "Lepa Sela Lepo Gore" - napisao je Šareanc u opisu.


- Film je sniman 1996. u okolini Prijepolja. Ja sam najviše ličio na Bjelogrlića i za ulogu Milana izabran među stotinak dečaka. Halila je tumačio Miloš Đuričić iz Višegrada i zato je gradom počela kružiti priča da su nam uloge dodelili s razlogom, jer su navodno hteli da zbog rata u zemlji Srbin glumi muslimana i obratno. Tak sam pre nekoliko dana od Dragojevića saznao da je to zaista bila njegova želja, ali da se radilo o slučajnosti da, eto, ja ličim na Bijelu - otkrio je Šehović.


PROČITAJTE JOŠ: Pravog junaka „Lepa sela lepo gore“ svi zaboravili


Admir je ispričao i koja scena sa snimanja filma će mu zauvek ostati u pamćenju, pa otkrio da su baš tu istu snimali više puta zbog njegovo straha.


Foto: Instagram


- U sećanju mi je najupečatljivija scena kad sam kamenom trebao udariti Micu Trofrtaljku. Snimanje je obustavljeno jer smo čekali da se napravi kamen od gume i zato sam valjda taj rekvizit doživeo kao nešto jako važno, pa smo scene više puta ponavljali jer bih ja, nakon što udarim Micu, krenuo da uhvatim kamen, plašeći se da će odleteti u provaliju - ispričao je Admir pre četri godine u intervjuu za list Polimlje.


(telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije