MNOGOBROJNI srpski mediji preneli su informaciju da bi čuvena pevačica Slađana Milošević, znana po brojnim rok i pop hitovima, mogla uskoro da se nađe u žiriju "Zvezda Granda", uz navođenje njenih hvalospeva na račun Saše Popovića, a onda je i sama Slađana napravila interesantan potez. Na svom fejsbuk-profilu je, uz linkovanje ka jednom od tih tekstova, upitala svoje pratioce za mišljenje na tu temu.

- Dragi moji prijatelji, pitam vas, kao što prave prijatelje treba uvek pitati, šta o ovoj Sašinoj izjavi i ideji mislite - napisala je interpretatorka čuvenih pesama "Miki, Miki", "Princeza", "Amsterdam", "Fantastično putovanje"... Dobila je, očekivano, oprečne odgovore.

Beskompromisna, rokerska publika nije blagonaklono prihvatila takvu ideju, pa se mogu pročitati komentari poput "Nemoj, molim te. Jedino ako je zbog para, razumem". Interesantno je, međutim, da u komentarima dominiraju pratioci koji bi podržali Slađanu u takvoj ulozi. Ima i onih "diplomatski" nastrojenih koji su napisali komentare poput:

- Vi ćete, Slađana, siguran sam, i dalje biti vi u kakvoj god se situaciji našli.


Pročitajte i:Jelena Rozga najavila novu pesmu i poručila: Verujem u ljubav, iako me je demantovala u životu


Ili, na primer:

- Vi niste deo tog sveta, ali, ako vas to zabavlja i ne opterećuje vaš mentalni sklop, zašto da ne.

Podsetimo, Slađana je nedavno za domaće medije izjavila "Da pop i rok muzika imaju jednog Sašu Popovića, gde bi im kraj bio". Pričajući o angažmanu njenog kolege iz rok branše Đorđa Davida u žiriju "Zvezda Granda", Popović je ishvalio Slađanu, i napomenuo da bi i nju mogao da zamisli u toj ulozi.