Jelena Rozga najavila novu pesmu i poručila: Verujem u ljubav, iako me je demantovala u životu

Dejan Ćirić

23. 01. 2020. u 12:48

Јелена Розга најавила нову песму и поручила: Верујем у љубав, иако ме је демантовала у животу

Foto: P. Vilović

Jelena Rozga na samom početku 2020. donosi novu numeru “Sveto Pismo”

Nakon jednog od najuspešnijih singlova predstavljenih tokom protekle godine “Moje proljeće”, Jelena Rozga nam na samom početku 2020. donosi novu numeru “Sveto Pismo”.

Pesmom sa jakom emocijom i porukom koja vas tera da sebi postavite pitanje da li je ljubav zaista dovoljna? Splićanka moćnog glasa je, izgleda, još jednom pomerila granice.

- “Sveto pismo” je numera koja vas jednostavno tera da sebi postavite pitanje koje danas čuči u svakom od nas. Da li je samo ljubav dovoljna da preživi sva iskušenja i probleme ili je, ipak, potrebno nešto više? Verujem da smo se svi barem jednom ovo zapitali, i sama pokušavam doći do odgovora kojeg i dalje nema, ali verujem u ljubav i želim da verujem celim bićem da je sama po sebi ona ipak dovoljna, iako me je demantovala u životu, kao i mnoge od nas - izjavila je Jelena za Novosti online, a ovu numeru ćemo premijerno čuti na njenom Jutjub kanalu,u ponedeljak 27. januara, tačno u podne.

Foto: P. Vilović


“Sveto pismo” nas vraća na početak Jelenine karijere kada su rođene pesme koje decenijama žive u punom sjaju pravih hitova, ali ovog puta uz jedinstvenu kreativnost Darka Dimitrova, koji potpisuje aranžman, dok je za muziku i tekst zaslužan dvojac Tonči i Vjekoslava Huljić.

Foto: P. Vilović


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije