Nakon jednog od najuspešnijih singlova predstavljenih tokom protekle godine “Moje proljeće”, Jelena Rozga nam na samom početku 2020. donosi novu numeru “Sveto Pismo”.


Pesmom sa jakom emocijom i porukom koja vas tera da sebi postavite pitanje da li je ljubav zaista dovoljna? Splićanka moćnog glasa je, izgleda, još jednom pomerila granice.

- “Sveto pismo” je numera koja vas jednostavno tera da sebi postavite pitanje koje danas čuči u svakom od nas. Da li je samo ljubav dovoljna da preživi sva iskušenja i probleme ili je, ipak, potrebno nešto više? Verujem da smo se svi barem jednom ovo zapitali, i sama pokušavam doći do odgovora kojeg i dalje nema, ali verujem u ljubav i želim da verujem celim bićem da je sama po sebi ona ipak dovoljna, iako me je demantovala u životu, kao i mnoge od nas - izjavila je Jelena za Novosti online, a ovu numeru ćemo premijerno čuti na njenom Jutjub kanalu,u ponedeljak 27. januara, tačno u podne.

Foto: P. Vilović


“Sveto pismo” nas vraća na početak Jelenine karijere kada su rođene pesme koje decenijama žive u punom sjaju pravih hitova, ali ovog puta uz jedinstvenu kreativnost Darka Dimitrova, koji potpisuje aranžman, dok je za muziku i tekst zaslužan dvojac Tonči i Vjekoslava Huljić.

Foto: P. Vilović