OD kako je pre nekoliko godina počela da se zabavlja sa Veljkom Ražnatovićem, Bogdana Rodić, odnedavno Ražnatović, našla se u žiži javnosti. Cecina snajka bila je doduše pristuna povremeno u medijima, ali kao sportista i tada je izgledala drugačije.

Bogdana je 2013. godine bila deo juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope. 2015. godine sa ekipom Radivoj Korać osvojila je titulu prvaka Srbije u košarci. Iste godine Bogdana je sa Koraćem bila viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević. Tokom karijere imala je dve teške povrede kolena, ali to je nije sprečilo da se vrati kao pobednik. Nosila je dres sa brojem 17. Ipak, i pored svih osvojenih titula i dobre perspektive u košarci, Bogdana je 2015. godine donela odluku da ne želi više da se bavi sportom.

Pratio ju je glas da je vredna i skromna i tada je počela da radi, što je potvrdila i njena majkaDanijela rečima da njena naslednica radi u očevoj kancelariji.

PROČITAJTE JOŠ - Ova fešta će se dugo pamtiti: Ovo su najbolje fotografije sa svadbe Veljka i Bogdane (FOTO)

- Sve tri ćerke imaju radne navike i nikad se nisu libile posla. Bogdana je nekad radila na pijaci, obožavala je da razgovara s kupcima. Ona voli životinje i veoma je upućena u kompletno poslovanje naše porodične firme. Međutim, kako je počela da se školuje, odlučila je da sa ocem radi u kancelariji. Uspešno je završila višu poslovnu školu i radila u porodičnom biznisu. Mi smo joj ukazali maksimalno poverenje - ponosno je govorila njena majka.

Međutim i pored vrednoće i skomnosti nije odolela da se podvrgne estetskim korekcijama. I sudeći po komentarima, mnogima je bila lepša pre zahvata.