„Ne znam zašto Čola ćuti na priče da je moj tata“: Leo progovorio o glasinama koje kruže estradom

Novosti online

22. 12. 2019. u 13:51

„Не знам зашто Чола ћути на приче да је мој тата“: Лео проговорио о гласинама које круже естрадом

Foto: Instagram

Amir Kazić Leo je ispričao je u kakvom je odnosu sa Čolićem i osvrnuo se na priče po kojima će zvezda napokon priznati da je njegov sin
Zadnjih godina nije mi se dalo raditi, valjda je došlo do zamora. Posvetio sam se sebi, odgovaralo mi je da pijem najbolja vina, jedem najbolje pršute, da budem totalni hedonista, rekao je Amir Kazić Leo (54).


Pevač dodaje da mu je trebalo nekoliko godina mirnijeg života. Sad se vratio poslu punom parom i snimio obradu vlastite pesme “Reci nešto al’ ne šuti više” koju je 2005. izvela grupa Feminem. Kazić je radio muziku, Fayo tekst, Branimir Mihaljević aranžman, a spot je režirala Katja Restović.


- Nedavno mi je prijatelj rekao ‘kako bi bilo dobro da je ti otpevaš’. Nazvao sam Branimira i on se složio - priča nam Kazić, koji s Mihaljevićem radi na novom albumu. Pre 23 godine Mihaljević je radio i na njegovu prvom albumu, nakon toga napravili su i dodatna dva, zlatna albuma. Od prvih je estradnih koraka bežao od tipizacije, standardizacije, trendovskih priča jer je svojim pesmama htio dati prostora da zažive.


- Danas mnogi pevači snimaju svaka tri meseca. Svakoj sam pesmi prilazio kao da je prva, pomno sam ih birao, dao svu svoju energiju i to se oseti. U početku sam uz sebe imao dvojicu najjačih, Đorđa Novkovića i Kornelija Kovača, sve troje smo se saživeli s pesmom, osetili je - kaže Kazić. Dodaje da zbog tog pristupa publika i danas voli hitove stare barem deset godina kao “Hej, ljubavi stara”, “Krevet od ruža”, “On te uzima”...


U istarsko mestašce, Brtoniglu, gde danas živi, došao je pre 32 godine slučajno. Zaljubio se na prvi pogled i ostao. Sviđa mu se što se tamo sporije živi, što nema redova, pa bude prvi i u pošti i u banci. U Brtonigli, kaže, nema ni semafora. Meštani znaju da ga zaustave na ulici pa da zajedno zapevaju.

PROČITAJTE JOŠ: Čola napunio prvu od pet Arena: Ovacije i vrisak za najveću zvezdu na Balkanu (FOTO+VIDEO)


Napravio je i pevane dijaloge za mjuzikl o ljubavi Muslimana i Hrvatice u Mostaru pre, tokom i posle rata. Planira i serijal koncerata po pozorištima BiH. Ali u toj priči muči ga menadžment. - Volim raditi s ljudima, a oni znaju zezati za gluposti, za 100 evra. To mi se ne sviđa. Ljudski faktor mi je jako važan. Ima ih puno dobrih, ali i onih drugih. Želim da radim s ljudima - ističe Kazić, koji je potpredsednik udruženja “Humane zvijezde Hrvatske 03”.


Fudbalski tim većinom čine hrvatski reprezentativci iz 1998., igraju utakmice, a prihod poklanjaju deci s potrebama bilo koje vrste. Dosad su odigrali 129 službenih utakmica i donirali više od 1,100.000 evra. Prošle godine su, ponosno ističe, dobili povelju RH za humanitarni rad. O pevaču često govore kao o nepriznatom sinu Zdravka Čolića. Njih dvojica upoznali su se 1998. U vreme najveće popularnosti u Beogradu Leo se jednom našalio.


- Rekao sam da će mi Čola to skupo platiti, da ću tražiti alimentaciju za sve ove godine. Da sam na njegovu mestu snimio bih duet, da pokažemo jesmo li zaista toliko slični i vizualno i vokalno ili nismo. Čola je od mene stariji samo 14 godina i ne može da mi bude tata - govori Kazić, kojeg te priče pomalo i ljute jer vređaju njegove roditelje. Mamu opisuje kao ženu koja zna kako funkcioniše estrada, pa ne obraća pažnju.


- Ne razumem zašto Čola ćuti, a svi o tome pričaju. Da sam na njegovu mestu zagrlio bih ga, slikao se i ljudi bi zaćutali. On se ograđuje, a ja ne znam zašto - završava Leo.


(24sata.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)