Dejan Petrović sprema neviđeni spektakl u Beogradu

NovostiOnline

petak, 18. 10. 2019. u 14:45

Дејан Петровић спрема невиђени спектакл у Београду

Foto: Live production

Vlasnik titule Prva truba sveta odlučio je da našoj tradicionalnoj ali i staroj komponovanoj muzici udahne novu energiju
Tokom uspešne karijere Dejan Petrović je mnogo puta pomerao granice muzike kada je truba u pitanju, a sada je nakon što je proslavio ovaj instrument širom sveta odlučio da se vrati korenima, ali na sebi svojstven, originalan način, što će publika moći da vidi na koncertu 19. novembra u Centru „Sava“.


Vlasnik titule Prva truba sveta odlučio je da našoj tradicionalnoj ali i staroj komponovanoj muzici udahne novu energiju, pa će svi moći da uživaju u njegovom jedinstvenom spektaklu, gde će prisutne tokom večeri narodne muzike povesti na put trubom kroz Srbiju.


Iako je ovo koncert „Dejan Petrović Big Benda“ u tom muzičkom putovanju će mu prvi put biti saputnici legendarni izvođači iz različitih krajeva naše zemlje poput Snežane Đurišić, Merime Njegomir, Nacionalnog ansambla „kolo“, Radiše Uroševića, Čede Markovića i drugih velikana narodne pesme.


PROČITAJTE I: Dražen je okovani Amadeus: Sprema se mjuzikl o jednom od najboljih košarkaša


Svi oni će zajedničkim snagama publici prirediti neponovljiv muzički ugođaj i veče za pamćenje koje će otvoriti novo poglavlje na domaćoj muzičkoj sceni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)