Majstori performansa u Beogradu sviraju repertoar iz Severne Koreje

21. 09. 2019. u 11:41

Мајстори перформанса у Београду свирају репертоар из Северне Кореје

Foto promo

Koncert provokativnog slovenačkog benda "Lajbah" u Beogradu u okviru svetske turneje na kojoj predstavljaju aktuelni album "The sound of music"

JEDNA od najprovokativnijih grupa sa prostora bivše Jugoslavije, majstori performansa i angažovanog muzičkog stvaralaštva, kultni slovenački kolektiv "Lajbah", 4. decembra održaće koncert za najveće fanove u beogradskoj "Kombank dvorani".

U srpsku prestonicu stižu u okviru svetske turneje na kojoj predstavljaju aktuelni album "The sound of music", objavljen krajem 2018. Album je nastao kada je "Lajbah", kao prvi rok bend sa Zapada, posetio Severnu Koreju 2015, povodom sedamdesetogodišnjice oslobođenja te zemlje, a sadrži pesme izvedene tom prilikom, kao i muziku iz tada snimljenog dokumentarnog filma "Dan oslobođenja".

Pored numera sa novog albuma, publika će u Beogradu moći da čuje i najveće hitove iz svih faza benda, kao što su "Life is life", "Resistance is futile", "Smrt za smrt", "Now you will pay", "Eurovision" i "The whistleblower", kao i nove pesme napisane za naučno-fantastični film "Iron sky - the coming race", u režiji Tima Vuorensole, koji se trenutno prikazuje u evropskim bioskopima.


PROČITAJTE JOŠ - Čola 29. novembra u "Štark areni"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije