SPEKTAKL ZA KRAJ: Završen 13. Lavfest U Vrnjačkoj banji (Foto)

G. Ć.

nedelja, 04. 08. 2019. u 13:45

СПЕКТАКЛ ЗА КРАЈ: Завршен 13. Лавфест У Врњачкој бањи (Фото)

Foto: “Lavfest“

Spektakularnim nastupima popularnih zvezda tehno i elektro muzičke scene spuštena je zavesa na 13. po redu muzički festival „Lavfest“ u Vrnjačkoj Banji
VRNjAČKA BANjA – Spektakularnim nastupima popularnih zvezda tehno i elektro muzičke scene Džozefa Kaprijatija, Marka Karole i „Martinez bradersa“ na „Fajr“ stejdžu, kao i regionalne atrakcije „Dubioze kolektiv“ na takozvanoj „Lajv“ bini, u nedelju ujutro spuštena je zavesa na 13. po redu muzički festival „Lavfest“ u Vrnjačkoj Banji.

Tokom trodnevne velike žurke na otvorenom, vrnjačkim festivalom koji se s pravom svrstava među najveće i najznačajnije muzičke manifestacije ove vrste u regionu, prodefilovalo je nekoliko desetina hiljada posetilaca iz svih krajeva Srbije, zemalja u okruženju, kao i Italije, Nemačke i Francuske.

Pročitajte još: ĐUSKANjE DO ZORE: Uprkos nevremenu sjajna atmosfera na „Lavfestu“

Svi oni bili su u prilici da na ukupno pet bina uživaju u kvalitetnim nastupima i koncertima koji su sva tri dana bukvalno trajali do ranih jutarnjih sati.

Svesni zadatka koji su posle 13. izdanja “Lavfesta“ sami sebi postavili, organizatori već sada, godinu dana unapred, obećavaju da će naredno izdanje festivala biti još bolje i puno iznenađenja. Zagrevanje za ono što fanove očekuje 2020. godine počeće u Beogradu već 5. oktobra kada će u Hangaru Luke Beograd nastupiti Loko Dajc, a domaća podrška biće Dejan Milićević i Nikola Vemić.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije