MOLBA KOJINE PORODICE: Sada mu je mir najpotrebniji

V. M. P.

31. 07. 2019. u 20:53

МОЛБА КОЈИНЕ ПОРОДИЦЕ: Сада му је мир најпотребнији

Foto V. Danilov

Oglasila se porodica vođe "Discipline kičme" Dušana Kojića i zamolila za privatnost

PORODICA muzičara Dušana Kojića Koje (58) potvrdila je da je vođa "Discipline kičme" imao moždani udar i da se nalazi u indukovanoj komi u jednoj londonskoj bolnici.

Pročitajte još: DUŠAN KOJIĆ U INDUKOVANOJ KOMI: Vođa “Discipline kičme" imao moždani udar

- Porodica, bliski prijatelji i saradnici zahvaljuju svima na pokazanoj brizi i mole za privatnost - navodi se u saopštenju koje je potpisala porodica Kojić. - Po dolasku u Veliku Britaniju, Koja je osetio određene zdravstvene probleme. Engleski lekari su ustanovili da je u pitanju moždani udar, te mu je pravovremeno pružena specijalistička pomoć i čeka se da se oporavi. Uz vaše iskrene želje za oporavkom, još jednom apelujemo da je našem Koji i članovima njegove porodice u ovom trenutku najpotrebniji mir. O svemu ćemo vas pravovremeno obavestiti zvaničnim saopštenjem. Još jednom hvala na brizi i razumevanju.

Pročitajte još: Dušan Kojić Koja: Možda sam odavno baba

Vest da je ovaj jedinstveni muzičar u bolnici, raširila se u sredu regionom brzinom munje. Mnogobrojni Kojini obožavaoci i kolege bili su zatečeni i šokirani, a poruke podrške i želje za ozdravljenje Zelenom Zubu, što je jedan od Kojićevih pseudonima, ispunile su društvene mreže. Podsećamo, Koja je u Englesku otišao da poseti sestru, a moždani udar doživeo je pre tri sedmice. U sredu se oglasila i izdavačka kuća "Maskom", koja priprema reizdanja albuma "Discipline kičme" iz londonske faze rada benda.

- Tokom priprema, Koja je nesebično delio sa nama snažne i kreativne predloge. "Maskom" mu šalje mnogo snage i želja za brz oporavak. Verujemo da će se Koja brzo vratiti u naš tim - piše u njihovom saopštenju.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)