MENADžMENT Prve i voditeljka Maja Nikolić postigli su dogovor o sporazumnom prestanku poslovne saradnje. Čelnici ove medijske kuće zahvalili su se Maji na dosadašnjoj divnoj saradnji a ona je izjavila da se od njih rastaje u prijateljskom tonu.

- Možda je ovo iznenađenje za publiku, ali o ovoj temi sam već neko vreme razgovarala sa mojim timom i menadžementom televizije. Ne postoji nikakav loš razlog ili nezadovoljstvo, donela sam odluku posle mnogo razmišljanja, iz privatnih razloga - kaže Nikolićeva.

Bez obzira na dugogodišnji rad na RTS-u koji je obeležio početak njenog rada, Maja se brzo uklopila u tim Prve, kojem se priključila 2016. godine i postala jedno od zaštitnih TV lica.

Pročitajte još - Maja Nikolić: Pravi novinari su skrajnuti

- Bila nam je čast da sarađujemo sa jednom od najšarmantnijih voditeljki u regionu i ne krijemo da nam je žao zbog ovakve odluke. Imamo razumevanja za njene prioritetne ciljeve i želimo joj mnogo uspeha na svim životnim planovima - poručuje menadžment Prve.

Ovo je poslednja nedelja u kojoj gledamo voditeljku u studiju popodnevne emisije, posle čega će se oprostiti od gledalaca Prve. Emisija "150 minuta" i ove godine imaće svoje letnje izdanje koje će voditi dvojac Jovana Vukojević i Dejan Pantelić. Njima će se pridružiti i Nataša Aksentijević, koja će držati malu školu kuvanja.