ČETVRTA SEZONA SERIJE UBICE MOG OCA: Ozbiljne teme u nastavku hit sage

M. JUNGIĆ

sreda, 26. 06. 2019. u 06:26

ЧЕТВРТА СЕЗОНА СЕРИЈЕ УБИЦЕ МОГ ОЦА: Озбиљне теме у наставку хит саге

Foto K. Mihajlović

U nastavku će biti više mrtvih, ali i društvenog angažovanja, otkriva scenaristkinja Nataša Drakulić, a centralna tema biće silovanje

SNIMANjE nove sezone krimi-serije "Ubice mog oca", producenta Predraga Gage Antonijevića, počelo je nedavno, a u juče su novinari na setu u Zemunu saznali da će se snimati i peta i šesta sezona. U četvrtom nastavku biće više leševa, ali i društvenog angažovanja, otkriva scenaristkinja Nataša Drakulić, a centralna tema biće silovanje.

- Statistika je poražavajuća, jer se samo 10 odsto slučajeva silovanja prijavi i procesuira, tako da smo vrlo zahvalni na pomoći policije, koja nam je dala podatke. Važno je da mi naučimo da razumemo žrtve koje prolaze kroz užasnu torturu, a ukoliko se zakoni ne promene, dešavaće se to što nam se dešava - kaže Nataša, ističući da je srećna što će Sloboda Mićalović tumačiti novi lik, Dunju, načelnicu odeljenja za seksualne delikte, inače majorku policije. - Sloboda je sjajna glumica i lafica i dosta liči na pravu osobu po kojoj smo pisali lik. Boba inače sjajno puca, što je naučila od kuma Vuka Kostića, čak su se i takmičili.

Lepa Sloboda ističe da joj je čast što je deo serije koju prati veliki broj gledalaca, otkrivajući nam detalje o svom liku.

- Dunja je žena-zmaj, sposobna, požrtvovana, odana, stroga u poslu, sa kolegama ortak, a distancirana prema muškarcima. Ona je i psiholog, pa ume da priđe žrtvi, ali i da završi inspektorski deo posla. Žene se, inače, ustručavaju da pričaju o tome i da svedoče, mada potajno žele da se taj čovek uhvati. Ali, plaše se osude okoline i porodice i kako će sve to da deluje na njihov dalji život, pa se često ograniče na ćutanje, a samim tim i mene kao inspektorku ograničavaju u rešavanju tog problema - kaže Sloboda.

PROČITAJTE JOŠ - "NOVOSTI" NA PRETPREMIJERI SERIJE "UBICE MOG OCA": Slučaj uglednog doktora (Foto)

Sloboda Mićalović

Drakulićeva naglašava da je počastvovana što su novi članovi ekipe glumci Boris Komnenić i Voja Brajović, koji igra muža ministarke Obradović, tako da ćemo videti i njenu privatnu stranu. Njen suprug se vratio iz Moskve, gde se njihovo dete lečilo od narkomanije, a ona je mnogima stala na žulj pa žele da joj se osvete.

Glumac Boris Komnenić igra advokata Majkića, za koga se ne zna da li je pozitivan ili negativan lik, a njegov zadatak je da pomogne sinu svog prijatelja Jakova, koga igra glumac Nenad Ćirić.

- Moj lik je vrlo imućan, oženjen, ali ne živi sa ženom, s kojom ga povezuje situacija sa njihovim sinom koji je osumnjičen da je na nekoj žurci ubio svoju devojku - kaže Ćirić.

PROČITAJTE JOŠ - Vuk Kostić: "Ubice" su naša stvarnost


MOŽDA STIGNU I RODE

GLUMAC Vuk Kostić nam je otkrio da će inspektor Jakovljević biti fokusiran na to da sazna ko i zašto je ubio njegovog oca.

- To je njegova opsesija, željan je istine, njegov ćale je prvo na šta pomisli ujutru i poslednje na šta pomisli uveče. Najviše scena i dalje imam sa Mirkom, Savom, Jelenom, Marjanovićem, a samo jednu sa Slobodom. Ne znam da li ću postati tata u ovoj sezoni, možda, a veza sa Jelenom će valjda biti krunisana brakom - tajanstven je Kostić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije