NOVOSTI NA PRETPREMIJERI SERIJE UBICE MOG OCA: Slučaj uglednog doktora (Foto)

M. Jungić

utorak, 06. 11. 2018. u 20:00

НОВОСТИ НА ПРЕТПРЕМИЈЕРИ СЕРИЈЕ УБИЦЕ МОГ ОЦА: Случај угледног доктора (Фото)

Brojna glumačka ekipa, Foto V. Danilov

Uvodna od ukupno 11 epizoda trećeg ciklusa kriminalističke serije "Ubice mog oca", reditelja Predraga Antonijevića i scenaristkinje Nataše Drakulić, predstavljena je u utorak novinarima

UVODNA od ukupno 11 epizoda trećeg ciklusa kriminalističke serije "Ubice mog oca", reditelja Predraga Antonijevića i scenaristkinje Nataše Drakulić, predstavljena je u utorak novinarima. Nastavak avantura inspektora Aleksandra Jakovljevića, koga igra Vuk Kostić, i ostalih junaka ovog serijala, pratićemo od 12. novembra, ponedeljkom od 20.00 na TOP kanalu. Posle odgledane prve epizode, možemo reći da nas u narednom periodu očekuje uzbudljiv zaplet koji će publiku ponovo prikovati za male ekrane, kako zbog aktuelnih tema, tako i zbog novih, intrigantnih likova. Ono što je takođe sigurno jeste i to da imamo hit u najavi, pesmu "Rastanak", u izvođenju Saše Matića.

Glumačku ekipu upotpuniće i Ljuba Bandović, Bojan Žirović i Radoš Bajić, kao i mnogo mladih glumaca debitanata. Scenaristkinja Nataša Drakulić nam je nagovestila zaplet sezone:

- Najviše "raspisan" lik u scenariju je inspektor Pavlović, kog igra Marko Janketić. On je od male uloge u prvoj sezoni prerastao u veliku, budući da na njegov talenat niko ne može da ostane ravnodušan. Inspektor Marjanović (Tihomir Stanić) ne može da promeni karakter, ali ćemo Jakovljevića menjati, pokazujući zašto je on, pre svega, dobar policajac - kaže nam Drakulićeva, dodajući da je oduševljena i vrsnom pozorišnom glumicom iz Novog Sada Sanjom Miketišen (koja igra Gordanu, ženu dr Filipa). - Mada joj je ovo tek drugo pojavljivanje na televiziji, očekujem da će i ona postati zvezda posle ove uloge, kao što je uloga Branke u drugoj sezoni "Ubica" proslavila glumicu Tanju Kecman - predviđa Drakulićeva, uz potvrdu da će se snimati i četvrti nastavak serije.

Pročitajte još - NASTAVAK SERIJE “UBICE MOG OCA”: Najkrvavija sezona do sada

Iza hladnokrvnog lica šefa policije Marjanovića krije se Tihomir Stanić, koji nam otkriva da njegov lik zna sve.

- Znam mnogo toga što drugi nikad neće saznati, jer neće da im otkrije, ali ću im dozvoliti da otkriju samo ono što želim. Geteov Mefisto, kog sam igrao u Narodnom pozorištu, kaže da je on ona sila koja večno želi zlo a uvek čini dobro. A Marjanović je ona sila koja večno želi dobro ali uvek čini zlo, tako sam ga ja doživeo - kaže Stanić.

BOLNA ISTINA MENjA SVE

U TREĆEM ciklusu radnja prati ubistvo uglednog ginekologa dr Filipa Dimitrijevića. Kroz ovaj slučaj, serija dramski zahvata odnos javnog i privatnog sektora u toj oblasti. Paralelno, odvijaće se veliki rat između narko-klanova za prevlast na tržištu droge, od čega Marjanović, bezuspešno, pokušava da skloni Aleksandra. Prošlost od koje se Jakovljević još nije otrgao, nerazjašnjeno ubistvo njegovog oca Mileta, nekadašnjeg načelnika Odeljenja za narkotike, ponovo kuca na vrata. Inspektor će sada saznati bolnu istinu koja će promeniti sve.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije