POVRATAK VODITELJKE: Dea Đurđević ugostila Vučića

V. N.

20. 06. 2019. u 20:36

ПОВРАТАК ВОДИТЕЉКЕ: Деа Ђурђевић угостила Вучића

Emisija "Novo jutro"/Foto Pink printskrin

Voditeljka, prvi put posle nesreće, u "Novom jutru" sa kolegom Sarapom

VODITELJKA Dea Đurđević, koja je doživela tešku saobraćajnu nesreću u februaru, danas se prvi put pojavila u jutarnjem programu televizije Pink koji vodi sa Predragom Sarapom "Novo jutro", a njen definitivan povratak poslu predviđen je u julu. Dea je prvo u ulozi gosta-voditelja razgovarala sa kolegom, a onda mu se pridružila u vođenju emisije, te su zajedno ugostili predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

PROČITAJTE I: Dea Đurđević se vraća na male ekrane, ali pod ovim uslovima

Sarapa je koleginici poželeo dobrodošlicu, ne skrivajući suze radosnice, a voditeljka je objasnila koliko joj znači televizija Pink.

- Ovo je moj drugi dom, zapravo prvi dom, koliko sam vremena provela ovde - kazala je Dea i dodala da je velika stvar da računaju na nju.

Predrag je rekao da mu je u nekim momentima bez hrabre koleginice bilo teško i tužno, ponekad i neizdrživo, a Đurđevićeva mu je odgovorila da sve može sa osmehom da se izgura, i podsetila da je imala ozbiljne i teške operacije, od amputirane ruke, do paralizovane noge, povrede karlice, srca.

- Sve se to izgura sa osmehom, uz vas, uz porodicu, televiziju, prijatelje koji su mi davali snage - otvoreno je govorila Dea. - Hvala vam mnogo što ste slali savete, poruke, i dalje ih čitam. Shvatiš da nije sve novac, položaj. Sve ono što imaš su prijateljstva i jake emotivne veze.

Đurđevićeva je sa Sarapom dočekala predsednika Vučića, koji je odmah po ulasku u studio poljubio voditeljku.

- Rekla sam svima da ste bez kamera, onako prijateljski, prvi došli da me posetite, i to mi je mnogo značilo. Želim da vam se zahvalim javno - rekla je Dea predsedniku Vučiću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)