Деа Ђурђевић се враћа на мале екране, али под овим условима

NovostiOnline

12. 06. 2019. у 11:08

Деа Ђурђевић се враћа на мале екране, али под овим условима

Фото: Архива В.Н.

Ђурђевићева је потврдила да се осећа спремном да настави са својим послом
Деа Ђурђевић ускоро се враћа на посао, а водитељка је упркос тешком периоду који је иза ње, увек насмејана. Она ће наставити са опоравком, али ће и радити, што је одушевило многобројне гледаоце који су њен опоравак пратили из дана у дан након стравичне саобраћајке која се догодила у фебруару.

- Будући да се Деа много боље осећа, након разговора са челним људима, планирано је да се већ у јулу врати у јутарњу емисију. Ипак, она неће одмах водити сва четири сата програма, већ онолико колико јој здравствено стање буде дозвољавало. Сваког дана ће око два сата бити у програму, а уколико се буде осећала добро, можда и више. Све зависи од лекара, али и од самог тока опоравка, јер је свима најбитније да се Деа добро осећа. Упркос томе што је недавно имала нову операцију руке, она је насмејана, велики је борац и много се боље осећа. Неколико пута је свима рекла да једва чека да се врати на посао, а то ће се ускоро и догодити, навео је извор.

Ђурђевићева је потврдила да се осећа спремном да настави са својим послом.

-О тачном датуму повртака у студио одлучују лекари, а ја се осећам спремно и једва чекам да се вратим на посао. Опоравак је и даље у току. Још увек покушавам рехабилитацијом да умањим последице вишеструких тешких повреда, рекла је кроз смех Деа.

ПРОЧИТАЈТЕ И: ДЕА ЂУРЂЕВИЋ ОПЕТ ОПЕРИСАНА: Младен Мијатовић открива детаље

Предраг Сарапа се радује повратку колегинице и једва чека да поново заједно раде.

- Сви се радујемо скором Деином повратку. Ми смо тим који побеђује и све време смо радили тимски. Њено место је у “Новом јутру” и једва чекам да поново са осмехом почнемо програм, рекао је водитељ, пишу домаћи медији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)