DUHOVITA OBJAVA GLUMCA: Uputstvo Miloša Bikovića pozerima (FOTO)

V. N.

utorak, 28. 05. 2019. u 21:35

ДУХОВИТА ОБЈАВА ГЛУМЦА: Упутство Милоша Биковића позерима (ФОТО)

Foto Instagram/bikovic

On uživa status velike zvezde u Rusiji gde već godinama gradi uspešnu karijeru, često svojim objavama na društvenim mrežama zabavlja pratioce

SRPSKI glumac Miloš Biković koji uživa status velike zvezde u Rusiji gde već godinama gradi uspešnu karijeru, često svojim objavama na društvenim mrežama zabavlja pratioce, a ovoga puta je otkrio "plitku filozofiju pozera". Uputstvo za dobar i tajanstven izgled demonstrirao je na fotografiji, a u opisu je dao simpatično objašnjenje:

- Ako hoćete da izgledate dobro malo se namrštite, tek toliko da izgleda kao da razmišljate o nečemu važnom, i gledajte nezainteresovano u stranu. Stavite naočare za sunce za svaki slučaj. Naočare dodaju tajanstvenost. I voala, plitka filosofija pozera.

Pročitajte još - MILOŠ BIKOVIĆ ZA "NOVOSTI" O FILMU "BALKANSKA MEĐA": Dobro i zlo se u ratu drugačije mere

Glumac je objavio i trejler za novi film koji je snimio u Rusiji "Koma" o arhitekti koji se nakon nesreće budi u potpuno drugačijem svetu i mora da se izbori da bi se vratio u stvarnost. Fanovi su sa oduševljenjem pozdravili najavu premijere za 14. novembar, a neki su duhovito poručili da jedva čekaju i da su "već pali u komu".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije